Не толкова отдавна в колежа по спортна медицина са проведе проучване, чиито резултати доказаха, че състезателите, които приемат обикновена сода за хляб, подобряват почти всичките си спортни резултати. Такъв естествен допинг не само подхранва, но и прави човека по-здрав. Учените отидоха още по-далеч и решиха да добавят малко лимонов сок към обичайната напитка от вода и сода.
Така че, за тези, които не знаят или просто имат съмнение, повтаряме: лимоните трябва да присъстват в диетата ви ежедневно. Техният сок е естествено средство за пречистване на тялото от токсини и шлаки. Редовното им използване води до създаването на така наречения щит, който предпазва от хронични заболявания и дори рак. И какво се лекува с лимонов сок и содата, ако ги комбинирате в една напитка и ядете ежедневно?
От ХL паднах на М размер: Само 2 съставки, разбъркани във вода, ми помогнаха да стана фиданкаКритската диета – хранителен режим №1 за здравословно отслабване: Топи по килограм седмично, радваме се на богато менюГолемият избор от хранителни режими ни кара да се зачудим кой от тях наистина би бил най-резултатен.…Jun 11 2018skafeto.com

Здрави бъбреци
Ако имате проблеми с уриниране или имате камъни в бъбреците, разбъркайте 200 ml вода, 2 супени лъжици лимонов сок и 0,5 ч. л. сода. Пийте 20 минути след хранене. Такава напитка повишава нивото на алкалните вещества и улеснява работата на бъбреците.
Още след 15-20 минути ще се почувствате по- добре.
Здрав черен дроб
За да се гарантира, че един от най-важните органи на тялото ви изпълнява всички функции, възложени му, подгответе специален тоник за него – чаша вода от 1 супена лъжица лимонов сок и 1 ч.л. сода. Питието действа като катализатор и осигурява на организма антиоксиданти и витамин С.

Бърз метаболизъм
Просто се нуждаете от чаша вода и 1 чаена лъжичка сода. Този инструмент беше използван и от нашите баби. Но ако добавите няколко капки повече и лимонов сок , храните, които сте изяли за обяд или вечеря ще се усвоят по-бързо и по-лесно, както и ще се предпазите от възпаление на хранопровода или стомаха.
Здравословно тегло
Така че, с помощта на такъв тандем не само подобрявате храносмилането , но можете и да отслабнете. Въпросът е, че той почиства от токсини и шлаки. Пийте чаша вода на празен стомах с 1 супена лъжица сода и сок 1/2 лимон. Теглото ще се върне към нормалното

Ако страдате от гастрит, хипертония или друго заболяване на сърдечно-съдовата система, по-добре е да се откажете от подобно лекарство и да се консултирате с лекар. И така, кой от тези проблеми искате да премахнете? Чувствайте се свободни да готвите, да ядете, да подобрите здравето си, да споделяте съветите с приятелите си.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bgД-р Стефан Митев развенчава митовете за безглутеновата диета, оказа се препоръчителна само за 1% от хоратаБезглутеновата диета е препоръчителна само за около 1% от населението на Земята, тъй като тези хора …May 30 2018skafeto.com

loading...