Всеки човек се стреми да бъде в оптимална форма, особено през лятото. А какво по-хубаво от това да отслабваме, докато спим? Днес ще ви представим една уникална смес, която да си приготвяме вечер, преди лягане и която ще ни помогне да се отървем от излишните мазнини.

Това, което ни е необходимо, е: кисело мляко, лимон, магданоз, канела, 1 ч.л. мед и малко настърган джинджифил. Трябва само да смесим всички съставки и сместа ни е готова. Тази природна и естествена смес е лека и приятна на вкус. Трябва само да я хапваме вечер, преди лягане, и резултатите няма да закъснеят.

Ясно е, че по принцип, вечер тялото ни си почива и не може да преработва мазнините. Но тази смес ще помогне на организма ни да противодейства на ненужните му мазнини. Нищо не ни пречи всяка вечер вместо десерт да си хапваме тази лечебна смес.

Разбира се, както с всяко нещо, и с този метод не е хубаво да се прекалява. Така че е добре да правим почивки след определен период от време, в който прилагаме този подход. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Трудно е да повярвам но е факт! Само две лъжици от тази смес са в състояние да стопят мазнините от корема за 15 дни!Как да поддържате тегло, нормално съобразно физическите ви дадености и възрастта е въпрос, който пра…Jun 2 2017skafeto.com

loading...