Ирина Белчева

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ирина Белчева е тежала цели 108 кг, а днес е 48 килограма! Рекордно отслабване! Тя се окичи с короната на Мисис България.
33-годишната Ирина Белчева направи истински подвиг, като се прости с рекордните 60 килограма. При това само за 7-8 месеца.
Това сподели лично тя пред медиите. Русокосата Ирина Белчева наистина е тежала внушителните 108 килограма. А днес кантарът й отчита завидните от много дами 48 килограма.
Родител на две деца, Белчева призна, че не само покрай ражданията, но и след тях, се е хранела прекомерно и то с общо взето вредни и висококалорични храни. В един момент обаче се погледнала в огледалото и решила, че така не може да се продължава.Прозорец на храненето: Японската диета, която спечели Нобелова наградаЯпонската диета е разработена от група учени от Страната на изгряващото слънце, начело с нобеловия л…Nov 27 2018skafeto.com

Това не е просто суета, това е и здраве. Наднорменото тегло бавно, но сигурно те разболява и убива. Цял живот съм имала воля. Такава воля, каквато малко хора притежават.
Ако щете и инат го наречете. Но поставя ли си цел пред себе си, нищо не може да ме спре”, разказва Ирина Белчева. И така – блондинката се зарекла, че ще влезе във форма и го постигнала. А резултатът е пред нас. При това какъв резултат само – да се окичиш с короната в конкурс за красота. Адмирации!
Методът за отслабване, по който Ирина успя да свали такова количество мазнини от тялото си, не е чудо. Той е съвсем, съвсем простичък. И тя го разкрива подробно, за да помогне и на други хора в нейното положение.

За да постигнем същия ефект като нея и да бъдем най-вече здрави, първо трябва окончателно да се откажем от трите бели отрови – от бялата захар, от бялото брашно и от бялата сол. Сладко може да се хапва, но мед или поне кафява захар. А солта е добре да бъде от хималайската, розова сол.
Само ако направим това, то половината от работата ни е свършена, убедена е красавицата. Отделно от това тя разкри, че се подлага на цикличен глад.
Тоест веднъж седмично не хапва нищо 24 часа. Приема само вода, чай без подсладители и вода с лимонов сок. Когато организмът е добре хидратиран, той не се нуждае от храна.

Дори обратното, пречиства се и изхвърля токсините и вредните вещества от себе си.
Порциите в менюто ни трябва да са съвсем малки, с големината на юмрука ни.
Хапва се често, но по малко и това допринася за забързването на метаболизма, което е от основно значение за доброто и качествено отслабване.
А не измислените и еднотипни диети, с които ни залъгват. Добре е преди всяко по-драстично отслабване, човек да си направи консултация и с лекар, за да провери здравословното си състояние, съветва още Ирина Белчева.Диетата с яйца прави истински чудеса. Режимът сваля 10 кила за 2 седмициЮни е и дойде времето на летните почивки. Независимо дали ще се насочим към морския бряг, планината …Sep 14 2018skafeto.com