недостатъци на диетите

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Един от основните недостатъци на диетите е йо-йо ефектът. На всички ни се е случвало да положим усилия, да свалим n брой килограми и само седмици по-късно отново да ги качим. Но днес ви представяме един хранителен режим, който ще ни даде възможност да запазим резултатите за дълго време. Тази диета се състои от 7-дневен цикъл, който може да се повтаря до 3 пъти един след друг. За да има максимален ефект е най-добре да направим целия цикъл от общо 21 дни. След като го направим е добре да повтаряме режима веднъж в годината, за да поддържаме резултатите си. Задължително е към диетата да пием много вода.

Първият ден закуската е чаша горчиво кафе, обядът – 2 твърдо сварени яйца, а за вечеря – салата с лимон и парче месо. Вторият ден към кафето прибавяме сухари, обядът е същият, а вечерята е салата, парче шунка и чаша кисело мляко.Сваляш 9 килограма за 9 дни само с банани! Направете тази диета и сте готовиАко искате да се лишите от девет килограма за девет дни, опитайте да отслабнете с бананова диета. Въ…Jul 2 2017skafeto.com

Третият ден пием чаша горчиво кафе за закуска, на обяд можем да хапваме зеленчуци и плодове, а на вечеря – 2 твърдо сварени яйца, салата и шунка.

Четвъртият ден отново започваме с кафе. На обяд хапваме 2 твърдо сварени яйца и пием сок от моркови, а на вечря хапваме салата с лимон и месо.

Петият ден започваме като хапнем един настърган морков с лимон, на обяд хапваме печена риба с домати, а вечерята пропускаме.

Шестият ден отново пием горчиво кафе, на обяд хапваме 200 гр пилешко и салата, а вечерта изяждаме един настърган морков и 2 твърдо сварени яйца.

Последният ден отново започваме с кафе, на обяд хапваме парче месо и плодове, а за вечеря – каквото преценим. Разбира се, диетите имат най-добър ефект, когато ги съчетаем с подходящи упражнения. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започнете каквито и да било диети, се консултирайте със своя лекар!Нова диета с кисело мляко! Свалят се 6 килограма за 10 дни!С настъпването на лятото всеки се стреми да изглежда в добра форма. За целта понякога ни се иска бър…Jun 20 2017skafeto.com