Ако искате да се лишите от девет килограма за девет дни, опитайте да отслабнете с бананова диета. Въпреки че бананите са калорични плодове, те могат да са страхотни помощници в борбата с излишните килограми.

Диетата обаче е противопоказана за тези, които спазват или са спазвали строги диети. Усещането по време на диетата е много приятно, усещате лекота и желание да се движите.

През първите два дни, макар диетата да се нарича бананова, се консумират плодове и зеленчуци по избор, но количеството им не трябва да надвишава два килограма.

Можете да пиете вода и чай без захар. През следващите пет дни се ядат банани, които се нарязат на парченца и се консумират на всеки двадесет минути.

Това помага да се понесе гладът много по-лесно и на практика не се и усеща, че не сте се хранили обилно. Бананите създават усещане за ситост, а са и доста вкусни

Постоянно пийте вода, това също много помага на чувството на глад да не се проявява. През последните два дни от диетата се яде същото, което и през първите два дни.Вижте рецептата за кекс с банани, който става лесно и бързо! Ще си оближете пръстите! (ВИДЕО)Кексът е десерт, който всеки обича. Освен това той може да се приготви и за закуска. И е идеален пов…Mar 31 2017skafeto.com

Но и през тези два последни дни съществува ограничение – консумират се не повече от два килограма плодове и зеленчуци дневно. Но могат дасе добавят зеленчукови сокове без добавена захар.

Важно правило при спазване на диетата да не преяждате преди да я започнете, както и след като приключите с банановото вталяване. Ако до важния ден, за който искате да изглеждате перфектни, имате две седмици, можете да промените изцяло начина си на живот, макар и за кратко.

Това ще ви помогне да отслабнете наистина бързо и трайно. Ако искате да поддържате постигнатото, прибягвайте до тази диета два пъти в годината. А ако съчетаете диетата с физически упражнения, ще постигнете перфектна фигура пише petel.bg.Облизах си пръстите! Вижте колко лесно се приготвя страхотна вкусотия – Шоколадов хлебен кекс с банани! (ВИДЕО)В следващото видео ще се научите как да приготвяте този страхотен хлебен кекс с банани. Необходими с…Sep 18 2016skafeto.com

loading...