София Лорен

Който е гледал филми с участието на София Лорен никога не може да забрави знаменитата италианска актриса. И днес, когато вече е на 86 години, родената в Рим актриса впечатлява при всяка своя поява със стегнатата си и добре поддържана фигура, на която могат да завидят много от по-младите й колежки.

Наскоро София Лорен, която в момента живее в Женева, разкри пред швейцарско списание собствения си хранителен режим, който спазва от години. Той беше публикуван и в социалните мрежи, където предизвика истински фурор сред представителите на женския пол. Хубавото тук е, че не става дума точно за диета, а именно за съпътстващ хранителен режим. Тайната на София Лорен се крие в ориза. Голямата актриса разказа как се бори успешно с мазнините и излишните килограми.Ваня Костова разкри чудната си диета: Стопих се и се почувствах нова само за седмица, препоръчвам я и на приятелките сиГласът на Ваня Костова е любим на не едно и две български поколения. За съжаление обществото ни е та…Sep 22 2017skafeto.com

Всяка сутрин след ставане от сън и на гладно тя консумира суров ориз и изпива по една чаша топла вода. Всичко това се прави по схема, като режимът се изпълнява 1 път в годината. Първия ден се сдъвква и изяжда едно зрънце ориз и се изпива чаша топла вода. Процедурата трае 20 дни, като всеки ден зрънцата ориз се увеличават с по едно. Така на 20-ия ден зрънцата са 20, а количеството топла вода винаги е една чаша. Следват още 20 дни, в които се прави обратното – започва се от 20 оризови зрънца, като всеки следващ ден зрънцата се намаляват с по 1. В последния ден зрънцето е само едно.

Много важна част от режима е това, че след приема на ориза и водата не се яде и пие нищо в продължение на 3 часа. След това всеки може да се върне към нормалния си режим на хранене. София Лорен обаче препоръчва по време на 40-те дни по възможност да се избягват мазните, тлъстите и сладките храни.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Диетата на Петя Раева вталява все повече жени у нас! Основното в нея е закускатаПреди 8 години Петя Раева направи нещо, в което малцина от познатите й вярваха. Бившата депутатка ус…Sep 21 2017skafeto.com


loading...