https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Защо с годините килограмите ви се покачват, дори когато се храните здравословно и спортувате редовно любителски? Причината е във все по-забавящия се метаболизъм. Затова трябва да контролирате не само видовете храни, които консумирате, но и тяхното количество! Но и това не е достатъчно, ако сте свикнали да поемате твърде големи количества силно калорични напитки. Действително, те зареждат организма ви с енергия, но с това апетитът ви не намалява, както става при поемането на „твърди храни“. Кои напитки следва да избягвате като калорични, но с негативни последици за здравето ви?С два вида напитки и подходящо хранително меню ще изчистите само за две денонощия организма си от всякакви токсини!Не е нужно да ви убеждаваме, колко важно е да прочиствате редовно организма си от токсични вещества!…Feb 20 2017skafeto.com

Нека започнем с плодовите сокове, в някои от които добавената захар достига 30 г на 200 мл.

Затова ограничете този тип напитки до 250 мл на ден. Следват газираните напитки, които по правило освен захар, съдържат изкуствени аромати и оцветители. Чрез стандартните такива напитки от по 500 мл, освен 75-те г захар и 65-те г натрий, не поемате нищо друго, което да е полезно за здравето ви, зареждайки се същевременно с внушителните 240 калории!

Тези калории просто изчезват, когато напитката не е с захар, а с подсладител, при което организмът ви почва да алармира за нови калории и апетитът ви нараства! Към тази категория спада и подсладения студен чай. Чаят е полезен, но когато е подсладен с малко мед и е добавен лимон.

Енергийните напитки също са нездравословни, защото съдържат твърде голямо количество кофеин и над 30 г захар, обезпечаващи повече от 130 кал. Да не говорим за другите съставки, чийто ефект върху здравето може да е твърде опасен, ако се прекалява с тях. Изключете и смутито, което ви предлагат по магазините – само в 500 мл се съдържат цели 125 г захар, 32 г мазнини, а енергията се равнява на 850 кал.

Не пийте и сутрешно кафе с добавени към него сметана, сладолед, шоколад, сиропи и други подобни силно калорични лакомства, защото така ще поемете 26 г мазнини и 600 кал. Но къде остават така нужните ви фибри и протеини, които би ви осигурила една нормална закуска?!

По същата причина не приемайте кафето като десерт! Най-сетне, не пийте коктейли – те съдържат доста захар, сиропи, сметана и други маслени инградиенти, а освен това самият концентриран алкохол е висококалоричен! Вместо това, изпийте една чаша хубаво вино – нека да е домашно!Люси Иларионов разкри с каква диета успя да стопи цели 60 килограма. Абсолютно е забранен…Известният режисьор Люси Иларионов от няколко месеца направо изумява с външния си вид. Той е отслабн…Feb 15 2017skafeto.com