йо-йо ефект

Всеки от нас се стреми да поддържа формата си. Това обикновено включва спорт и определен режим на хранене, който да ни помогне да не трупаме излишни килограми. Понякога обаче ни се иска да стопим някой друг излишен килограм бързо и без особени усилия от наша страна. В такива моменти прибягваме до различни диети. Днес ви представяме една диета, която се прави само за седмица, а ефектът е поразителен. С нея можем да свалим цели 8 килограма и то без да гладуваме. Именно затова няма да има и йо-йо ефект, защото когато отслабваме заради здравословно хранене, а не заради глад, организмът ни не изпитва липси.

И така, ето как протича тази бърза и ефикасна диета.

Първият ден можем да ядем само плодове. Добре е да избягваме бананите, но другите плодове можем да хапваме без ограничения. Важно е да изпием поне 8 чаши вода през деня.

Вторият ден пък хапваме само зеленчуци, като не можем да ядем картофи. Можем да ядем зелечуците сурови или варени, но без мазнина. През този ден е добре да изпием между 8 и 12 чаши вода.Марта Вачкова най-сетне се втали със зверска диета! Тайната й за свалянето на 15 килограма е разкритаМакар че актрисата Марта Вачкова винаги е проявявала чувство за хумор по отношение на закръглените с…Nov 20 2017skafeto.com

Третият ден ядем плодове и зеленчуци.

Отново бананите и картофите са забранени. Водата, която трябва да изпием през деня, трябва да е поне 8 чаши.

Четвъртият ден се ядат банани и мляко. Макар до този момент да сме ги избягвали на този ден можем да си позволим дори 7-8 банана. Млякото, което ни се полага, е 3-4 чаши.

На петия ден ядем ориз и домати. Важно е оризът да е без мазнина и сол, а да е варен. Важно е да пием поне 12 чаши вода.

На шестия ден хапваме ориз и зеленчуци. На обяд можем да хапнем голяма чаша ориз и зеленчуци без картофи. Водата отново е добре да е между 8 и 12 чаши.

Последният ден трябва да хапнем чаша ориз, зеленчуци и плодови сокове. Соковете ще ни помогнат да се пречистим от токсините и да постигнем най-добри резултати и да не се получава йо-йо ефект.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започвате каквито и да било диети, винаги е добре да се консултирате със своя лекар!С тази японска диета се преобразих само за 2 седмици! Толкова е лесноВсеки човек има някакъв режим на хранене, който се отразява както на физическото му състояние, така …Nov 18 2017skafeto.com

loading...