тараторената диета

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тараторът е една от любимите летни храни на повечето българи. Освен, че е много вкусен и освежаващ в летните жеги, той е и полезен. Чесънът в него ни помага да поддържаме имунната си система, а пък копърът е богат на витамини, калций и други вещества, от които огранизмът ни се нуждае. Днес ще ви представим тараторената диета, с която лесно можем да свалим 7 килограма само за 2 седмици. След края на диетата е важно да навлезем в стария си начин на хранене постепенно, за да запазим резултатите.

Добре е след края на тараторената диета да започнем да се храним първо с по-леки, зеленчукови продукти и постепенно да прибавяме останалите видове храна. Това, което се изисква от нас за двете седмици, в които трае тараторената диета, е да хапваме много таратор.Килограмите са вече история с тази страхотна водна диета. Отслабнете мързеливо с до 5 килограма за 7 дни!Каква е същността на тази все по-утвърждаваща се система, при която не ограничавате консумирането на…May 4 2017skafeto.com

Сутрин се ядат 2 сварени яйца или мюсли с плодове. През останалата част от деня (примерно обяд, следобедна закуска и вечеря) хапваме само таратор, но колкото поискаме. Ако все пак усещаме нужда от хляб, можем да си позволим по една филия дневно.

Добре е да се избягва алкохол и сокове, съдържащи захар, но кафе можем да пием. Ако искаме по-добър ефект е добре да не слагаме олио или зехтин в таратора. Също така е добре да не прекаляваме със солта в супата. Тази диета е много подходяща за лятото, защото тараторът ще ни засити и в същото време няма да натовари организма ни с тежки храни в топлото време.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да прилагате каквито и да било диети, се консултирайте със своя лекар!Диетата с краставици прави истински чудеса! 7 килограма заминават само за 10 дни и…Идва най-хубавото време от годината, в което на пазара излизат първите и най-любими на българската т…May 3 2017skafeto.com