техники за отслабване

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас е изпробвал различни техники за отслабване, но много от тях се оказват неуспешни или постигат резултати, но съвсем за кратко. Затова и днес ви представяме 9 изпитани метода, с които ще свалим излишните килограми трайно.

Всеки, който е на диета и е изпробвал всякакви видове ограничителни режими, знае, че едно от основните неща, които работят, са малките стъпки, които ви водят към голямата цел, пишат от actualno.com. А внасянето на някои нови здравословни хитрини помага в пътя към намаляване на теглото още по-бързо. Вижте още техники за отслабване, които ще ви стимулират:

Хапвайте ленено семе
Фибрите ви карат да се чувствате сити по-дълго време, а лененото брашно е една от онези храни, за които едва ли се сещате, но помага за внасянето на фибри в храната ви. Поръсете го в кисело мляко, зърнени храни, овесени ядки, дресинг за салата, супи или печива.

Яжте дъгата
Хранете се не само със стомаха, но и с очите. Чиния, пълна с цветовете на дъгата, ви кара да се почувствате по-щастливи и по-удовлетворени.

Плащайте си за всеки килограм
Сложете празен буркан на място, което виждате няколко пъти всеки ден. Всеки път, когато тренирате, слагайте пари в бурканчето – левче за редовни тренировки, 5 лв. за по-дълги, пешеходен туризъм или състезания. След като тренировъчният буркан е пълен, излезте и си купете нещо, което да възнаградите вашите усилия (по здравословен начин, разбира се).

Яжте повече
Разбира се, това звучи абсурдно, ако се опитвате да отслабнете, но проучванията показват, че ако ядете по-често – по-малки хранения и закуски пет до шест пъти на ден, вместо три големи ястия – това може да ви помогне да отслабнете по-бързо. Това е свързано с повишаване на метаболизма, което означава повече изгорени калории на ден.

Добавете грейпфрут към водата
Нарежете няколко парчета грейпфрут и изцедете сока във водата (топла или студена) или поставете няколко тънки резена в чашата си. Докато самата вода от грейпфрута не е магически еликсир за загуба на тегло, плодът е начин да добавите жив вкус към нея. Грейпфрут се счита също така за храна, която изгаря мазнините, която може да ускори вашия метаболизъм и да намали глада.

Направете си мотивационен буркан
Вземете малък буркан, изрежете 20 листа хартия и запишете кратки идеи за едно упражнение, които отнемат около минута. Дръжте го в спалнята и веднага щом станете от леглото, изтеглете едно листче. Направете упражнението, а ако се вдъхновите, изтеглете друго.

Подгответе си храна за седмицата
Независимо дали става дума за кутии за обяд, огромна тенджера със супа за вечеря, голяма партида пълнозърнести закуски, отделете един-два часа, които ще ви се изплатят. Подготовката на пълноценна храна няма да ви накара да купувате боклуци, когато огладнеете.

Замразете зърнени храни
Защо да не замразявате варени киноа и кафяв ориз, след като не изяждате цялата тенджера? Замразяването на малки порции ще ви осигури заготовката на някое леко ястие вечер.

Подгответе плодове за смути
В малки пликчета замразете нарязани на кубчета плодове. Сутрин само добавете мляко и пуснете в блендера. Така ще имате полезна и здравословна закуска. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:С тези супер билки отслабването е лесно като детска играОтслабването е процес, който е строго индивидуален, но въпреки това има някои методи, които влияят д…Nov 1 2019skafeto.comС тези съвети бързото отслабване ще бъде фактВсички знаем, че бързото отслабване не се препоръчва нито от лекарите, нито от диетолозите. Истината…Oct 19 2019skafeto.com