този плод

Коремчето е нещо, което тормози повечето хора. Проблемът с него е, че мускулите там се отпускат най-лесно и се стягат най-трудно. Затова и много хора водят неравна борба с коремчето. Днес обаче ще ви представим как можем да му кажем „сбогом“ само с помощта на този плод.

Можете да опитате да свалите излишните килограми по какви ли не начини. Е, екип от учени са открили най-сладкият от тях, пишат от jenata.blitz.bg. Не винаги физическите упражнения са единственото, което може да направите в борбата с мазнините. Оказва се, че има плод, с помощта на който може просто да кажете „сбогом” на излишните килограми. Световни диетолози разкриха тайната, благодарение на която ще се отървете от мазнинките на корема. За целта просто трябва да консумирате един точно определен плод. Няма повече да ви държим в неведение, става въпрос за цариградскоо грозде.

Сокът му има наистина чудодейни свойства. Той влиза в категорията на суперхраните и съдържа витамин Ц, антиоксиданти и полифеноли. Този плод помага да се отървете от излишната течност в организма. Има хиполипидемични свойства и подобрява състоянието на черния дроб и чревната функция. Това от своя страна пък види до отслабване. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Грозде се наричат плодовете на растенията от рода Vitis, известни на български като лози. От ботаническа гледна точка гроздето се причислява към плодовете тип ягода. В световен мащаб около 80 000 km2 от земеделските площи са отделени за отглеждането на лози и продукцията на грозде. Гроздето се консумира в суров вид, сушено – като стафиди, преработено – под формата на напитки (вино, шира и пр.), желета и конфитюри, но голяма част от световното производство на грозде (около 70%) се използва за направата на вино.

Вижте още:Стегнато коремче за 10 минути на ден – възможно е (Видео)Фактът, че лятото официално отмина, за повечето хора означава, че започва новият цикъл от сезони, до…Oct 4 2019skafeto.comКак да се отървем от петте вида разплути коремчета, които тормозят всичкиЗимата отмина и все по-често заставаме пред огледалото в дилема какво да облечем. Когато установим, …Apr 24 2019skafeto.com


loading...