За поддържане на здравето е добре да се приема сода бикарбонат, но пречистена или био, не тази от супермаркета. Може ли да се отслабва, докато се къпем? Според известния диетолог Огнян Симеонов това е напълно възможно.
Специалистът е категоричен, че за да се отслабне в областта на корема и кръста е необходимо да се ограничи приемът на въглехидрати. Който обича хляб, да купува пълнозърнест или заквасен с квас и най-вече – да е замесен от добри и надеждни хлебари.
Според диетолога не бива да се ядат повече от 2 филийки пълнозърнест хляб, а ако може по-малко – по-добре. Вариант е хлябът да се спре за една-две седмици, за да се види какъв ще е резултатът. Всеки човек отслабва по различен начин.Прозорец на храненето: Японската диета, която спечели Нобелова наградаЯпонската диета е разработена от група учени от Страната на изгряващото слънце, начело с нобеловия л…Nov 27 2018skafeto.com

Огнян Симеонов напомня, че киноата може да замести хляба и е добре в периодите на ограничение да се консумира от този полезен продукт. Обикновено се слага в зелените салати, но подхожда и на салата с краставици и домати.
По време на диета менюто е необходимо да включва поне една салата, а ако са две ще е още по-добре. Диетологът напомня, че може да има дни, в които да се хапват само салати, да се приемат много течности и да се замени хлябът с елда, която също е много полезна.
На въпроса дали може да се отслабва без да се разболеем, той отговори ето така: Вирусите, бактериите и паразитите виреят в кисела среда. При алкално тяло вирусите няма с какво да се хранят и не се боледува.
При желание за отслабване и връщане на здравето е най-добре да се мине изцяло на алкална храна.
Друг вариант за поддържане на здравето е да се приема сода бикарбонат, но пречистена или био, не тази от супермаркета. В последно време много хора се лекуват с нея, и то при доста тежки заболявания. Тя алкализира тялото и спира достъпа до храна на определени тумори. За здраве е достатъчно да се взема на ден 1 ч.л. сода, разтворена във вода, а за отслабване – да се правят вани със сода и морска сол.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Диетата с яйца прави истински чудеса. Режимът сваля 10 кила за 2 седмициЮни е и дойде времето на летните почивки. Независимо дали ще се насочим към морския бряг, планината …Sep 14 2018skafeto.com


loading...