Много момичета и жени сe стремят да свалят излишните килограми в рамките на няколко дни и седмици. По този начин обаче просто измъчвате организма си, което по-късно ще доведе до сериозни здравословни проблеми.

Най-добрият и ефикасен начин за отслабване е правилното хранене, отказът от вредните продукти и газирани напитки, пише jenata.blitz.bg. Освен това, за да постигнете фигурата на мечтите си, ще трябва да ограничите употребата на сладки неща, и в крайна сметка да се откажете от тях.
Алкохолните напитки и тютюневите изделия също влияят неблагоприятно на организма и фигурата като цяло. Ако сте привърженик на тези вредни навици, ще бъде много трудно да се избавите от излишните килограми.
В този материал се разказва за жена, която успя да свали около 70 килограма без особени ограничения, изнурителни тренировки и спомагателни препарати.Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com

Кейси Джемъл още от дете била пълничка. Постоянният стрес, преяждането и пристрастяването към фаст фуда си свършили работата и до края на училището явно се различавала от връстниците си. Първо, тя изглеждала много по-възрастна от годините си, което предизвиквало много неудобства. И второ, поради наднорменото тегло, Кейси била обект на подигравки и тормоз.
В продължение на много години момичето се опитвало да отслабне, отказвало се от различни продукти, брояло калориите и тренирало във фитнеса до изтощение. Въпреки това нямало резултат. На първо време имало задоволство от свалените килограми, но след няколко месеца те отново се връщали.
В продължение на много години момичето се опитвало да отслабне, отказвало се от различни продукти, брояло калориите и тренирало във фитнеса до изтощение. Въпреки това нямало резултат. На първо време имало задоволство от свалените килограми, но след няколко месеца отново се връщали.
Тя се отказа само от 4 продукта и свали 70 килограма (снимки)
Тя се отказа само от 4 продукта и свали 70 килограма (снимки)

Първата крачка
Когато навършила 37 години, Кейси Джемъл разглеждала снимките си и не можела да повярва, че тя е на тях. Огорчението и решителността за промяна ѝ вдъхнали сили сили да постигне зашеметяващ резултат.
На първо място Кейси се отказала от четири продукта: хляб; кашкавал; тестени изделия; газирани напитки. И след известно време жената успяла да се отърве от 70 килограма завинаги!
Тайните на Кейси Джемъл
За да може организмът да работи в правилната посока и да не натрупва излишно тегло, е необходимо да се следи храненето. Отказвайки се от захар и газирани напитки, вие не само подобрявате цялостното състояние на тялото, но и няма повече да напълнявате.

Освен това кожата става по-еластична и стегната, целулитът вече не се вижда, а всички пъпки и обриви изчезват. Сладките неща, газираните напитки, тестените продукти и някои плодове са пренаситени с бързи въглехидрати.
Веднъж попаднали в нашето тяло, те се разграждат и отлагат под формата на подкожна мастна тъкан. Ето защо, по време на диетата е необходимо да се обърне внимание на ястия със сложни въглехидрати и високо съдържание на протеин. Точно така ще постигнете фигурата мечта, както е успяла да го направи Кейси.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Диетата на Мерил Стрийп за вечна младост подлуди мрежатаДнес ще говорим за жена, която никога не е прикривала възрастта си, въпреки че вече е на 69 години. …Feb 1 2019skafeto.com

loading...