Чай метаболизъм

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Омръзна ли ви да сте с наднормено тегло? Да ви тежат килограмите и да го усещате всеки път, когато се наложи да се забързате нанякъде? Пък нали и идва лято и трябва да изглеждаме добре на плажа, а не да изплискваме половината вода от басейна, ако решим да скочим в него.

Предлагаме ви една рецепта за отслабване, с която ще усетите промените веднага, а за седмица ще загубите до осем сантиметра от талията си. Тя е изключително лесна за приготвяне, тъй като съдържа едва три съставки – зелен чай, дафинов лист и канела. Всички, които са я изпробвали радушно споделят, че още на първия ден са усетили благотворното влияние на тази комбинация.

Ето какво трябва да направите. Кипнете 800 мл вода, махнете я от огъня и добавете една пръчка канела, 3 дафинови листа и равна супена лъжица зелен чай. Похлупете я, за да се запари добре, оставете я да престои, а след това я прецедете.

Трябва да изпиете това количество на три пъти през деня. Най-подходящо е да приемете първата чаша още със ставането си сутринта. Втората изпийте след закуска, а третата вечер преди лягане.

Трите съставки в този чай отлично изгарят мазнините и ускоряват нашия метаболизъм. Препоръчва се докато пиете тази напитка да намалите обема на храненията и да го съчетаете с умерена физическа активност.