Амишите

Тази рецепта е част от традиционната култура на Амишите. Тя се използва от много отдавна, заради полезните си свойства и е отлична за здравето на цялото тяло, но е особено ефективен при язва, хрема, астма, артрит, импотентност, високо кръвно налягане и много други заболявания. Този лекарствен продукт има антивирусно и антибактериално действие. Той съдържа най-мощните естествени съставки: оцет, лимон, чесън, джинджифил и мед. Те могат да се борят срещу различни заболявания и значително да засилят имунната система.

Освен това, тази изключително естествена смес може да намали нивото на холестерола, да засили имунната система и да намали нивото на захар в кръвта. Ако консумирате две седмици може значително да регулирате и кръвното налягане.

💡Необходими съставки:
– 100 милилитра вода
– 1 скилидка чесън (настърган)
– 1 парче пресен джинджифил с размер на глава чесън (настърган)
– 1 чаена лъжичка лимонов сок
– 1 чаена лъжичка органичен ябълков оцет
– 1 чаена лъжичка биологичен мед
Забележка: Това е рецепта за приготвяне на 1 доза.

103-годишен японски лекар разкри тайната на дълголетието! Ще имаме дълъг и щастлив живот, ако…Д-р Шигеаки Хинохара е най-възрастният все още практикуващ лекар не само в родината си – Япония, но …Feb 12 2017skafeto.com

Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки и добавете 100 милилитра вода. Тази отвара може да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни, но се препоръчва винаги да подготвяте нова доза и веднага да я изпивате, защото само така ще се запазят всички нейни полезни свойства. За да се запази ефективността на този продукт е важно да не го загрявате.

Употреба:
Трябва да се пие на гладно, сутрин и преди вечеря. Имайте предвид, че не трябва да го консумирате повече от 3 пъти на ден.Хиляди хора луднаха по тази рецепта за дълголетие и желязно здраве! Нужни са ви само 1 кг. моркови, 150 мл. ракия и…Тази рецепта за дълголетие жъне най-големи успехи в страните на Изток като Япония, Китай, че и дори …Jan 27 2017skafeto.com


loading...