жълт кантарион

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Растението жълт кантарион е адски полезно. То може да помогне в борбата с редица болежки, сред които главоболие, депресия, възпаления на гърлото и носа, навяхвания, изгаряния, акне, артрит и други. Учителят Петър Дънов дава рецепта, по която можем да използваме жълт кантарион ефективно.

Това, което трябва да направим, е да напълним буркан или шише до горе с цветове от растението и да ги залеем със зехтин. След това покриваме с марля и оставяме на слънчева светлина за 40 дни. В този период течността ще придобие кървавочервен цвят. След това трябва да прецедим и да пресипем в тъмни шишета, които затваряме с капачки. Съхраняваме го в хладилника до 1 година.Кажете сбогом на убиеца холестерол с тази лесна и вкусна напитка: Само изстискайте 3 лимона и добавете тази билкаНе е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания са един от най-големите здравословни проблеми на нашето…Jan 10 2018skafeto.com

Полученото масло може да използваме при изгаряния, да мажем рани с него, когато имаме болки в гърба, при херпес.

Освен това ако бебето ни има колики, също можем да натрием маслото върху коремчето му, за да го успокоим. Едно от най-известните приложения на жълтия кантарион е чаят. Той също е много полезен за цялостното ни здравословно състояние. Приготвянето му се случва като попарим една чаена лъжица жълт кантарион с 1/4 л вода. Оставяме да покисне и използваме.

Друг вариант е с 1/2 л вода да залеем 2 супени лъжици от билката и да го оставим да поври за 5 минути. След това прецеждаме течността и пием, като е добре да пием по около 100 милилитра.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Струва само 1,50 лв., а прави чудеса. Тази билка бори изцяло лошия холестерол и ще направи сърцето ви здравоД-р Атанас Михайлов е народен лечител, уважаван и обичан от хиляди българи, на които е помогнал. Дне…Dec 13 2017skafeto.com


loading...