здравословно отслабване

https://luckyfit.eu/

Отслабването в клиника определено е много по-ефективно и безопасно. Всяка корекция на телесното тегло е необходимо да е съобразена и индивидуалното здравословното състояние на всеки, което изисква предварителен анализ и консултация със специалист.

Няма как да се постигне желаната фигура, ако това е с цената на влошено физическо и емоционално състояние. Ето защо всички диетолози са на мнение, че трайно хармонично телесното тегло се задържа с природосъобразни методи и терапии.

Определено един от най-добрите начини за бързо и безпроблемно намаляване на талията е с помощта на експерти по здравословно хранене. Възниква обаче въпросът на кого да се доверим и как да се предпазим от фалшиви и вредни продукти, които не гарантират никакъв резултат?

Защо да изберем ЛъкиФит?

Клиниките за корекция на телесното тегло стават все повече, но най-добре е да се избере тази, която е доказала методите си във времето и където работят признати специалисти. Отлични отзиви и забележителни резултати показва ЛъкиФит в Банско.

Петзвездната клиника, която е специализирана в отслабването, детоксикацията и възстановяването, прилага световно признати методи. Там работи екип от професионалисти, а и условията за участниците в програмата са перфектни. Методите са изцяло базирани на здравословни и индивидуални терапии, чиято цел е максимален и здравословен ефект. Използват се природосъобразни продукти и освен корекция на килограмите, постига се полезна детоксикация на организма.

ЛъкиФит – здравословно отслабване и пълноценна почивка

Следването на утвърдена от медицинско лице програма е много по-доброто решение, отколкото да се отслабва сам вкъщи. Човек не винаги може да се справи самостоятелно с наднорменото си тегло, да промени вредните си навици, да спазва определен режим и физическа активност. Сред хора със сходни проблеми, мотивацията е много по-силна.

Доста често хора с наднормено тегло споделят, че имат зад гърба си редица неуспешно опити, страдат от болести и много по-късно са осъзнали, че елиминирането на ненужните килограми е нелека задача, за която се изисква професионална помощ.

Груповите терапии имат редица предимства, свързани с по-висока ефективност при преодоляването на вредни навици. Доказано е, че преяждането може да е зависимост, която изисква комплексен подход за нейното преодоляване. Осен това наднорменото тегло много често е свързано с емоционалното състояние, ежедневния стрес, невъзможността да се преодолеят лични проблеми. 

Как се отслабва в клиника?

Грижите за пациентите по отношение на тяхната физиология и здраве са в основата на груповите терапии. В ЛъкиФит отслабването се постига с нискокалорична диета, която се допълва от пълноценна ежедневна програма с достатъчно активности и лечебни процедури. Те са съобразени свсеки участник.Самата програма е изготвена от медицински специалисти, следвайки световните стандарти в тази област.

Диетолозите са категорични, че всички нови изследвания сочат вредата от гладуването. То е една от предпоставките за последващ йо-йо ефект.

Специалната диета на клиниката в Банско включва четири хранения на ден, които се контролират от диетолог. Успехът на методите в ЛъкиФит до голяма степен се дължат на комбинирания подход. Освен вида, схемата и начина на прием на храната, престоят в клиниката предвижда всекидневна лечебна гимнастика, пилатес, каланетика, йога, зумба, народни и латино танци, спа процедури, планински преходи, конна езда и още много разнообразни активности. Те са част от балансирания начин за изгаряне на ненужните мазнини.

ЛъкиФит – здравословно отслабване и пълноценна почивка

Живейте здравословно с помощта на ЛъкиФит

В ЛъкиФит може да се съобрази програмата с индивидуалните нужди. Много хора предпочитат да прекарат първо един уикенд в Банско, за да подготвят организма си за голямото предизвикателство. Те отделят дни за отдих и зареждане с нива енергия в клиниката.

Местоположението на ЛъкиФит предполага пълноценна почивка в планината, на чист въздух и далеч от забързания ритъм на работната седмица. Природата позволява да се отдаде човек на пълен релакс, антистрес терапия и да се погрижи по най-добрия начин за себе си.

ЛъкиФит – здравословно отслабване и пълноценна почивка

Програмата на ЛъкиФит не е само за отслабване, тя действа подмладяващо и зареждащо. Подходяща е за всеки, който желае дори само да тонизира своето тяло. Клиниката предлага отлични условия на своите гости, които отсядат в хотелския комплекс Лъки Банско.

Провежданите курсове тук доказано постигат дълготрайна здравословна промяна при всеки. Чрез природосъобразните терапии не само се придобива по-добра фигура, но се преодоляват  вредните навици, които водят след себе си повече стрес и килограми.

Как преминава един ден от програмата на ЛъкиФит?

Денят започва в 8.00 часа с прием на зеолит. Това е натурален продукт, който е известен със своите пречистващи качества. На гладно той стимулира детоксикацията на организма и изхвърлянето на вредните токсини.

Между 08.00 и 08.30 часа се играе лечебна гимнастика, която е основана на китайските дихателни упражнения, известни като Ци гун. Серията от физическа активност е с  доказан положителен ефект върху концентрацията и цялостното тонизиране.

Следва закуска в един от изисканите ресторанти на комплекса Лъки Банско. Менюто е съобразено с нискокалоричната терапия, която е подготвена от диетолог.

Между 09.00 и 09.30 часа групата се подготвя за ежедневния поход в планината. При необходимост участниците се транспортират до началната точка, откъдето те се отправят на еко преход, предвождани от професионален водач. Маршрутите са безопасни и съобразени с физическите възможности на групата. Целта е умерена активност на чист въздух, не само заради цялостното раздвижване, но и с антистрес ефект.

В 13.00 часа е обядът в хотела, а между 14.00 и 16.30 часа всеки има възможност за свободно време и  процедури в ултрамодерния спа център в Лъки Банско. На разположение на гостите на комплекса са открити и закрити пространства, сауни, парни бани, аква терапии.

ЛъкиФит – здравословно отслабване и пълноценна почивка

Възстановяващият следобед продължава с едночасова тренировка по аеробика или зумба. Динамичните упражнения помагат за ускоряване на метаболизма, подобряване на кръвообращението и топенето на килограми.

Следва следобедна закуска.

Вечерта продължава отново със спа и пълноценно възстановяване  сред уюта и комфорта на петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Вечерята е между 19.00 и 20.00 часа като отново е съобразена с дневния режим.

Денят завършва с положително зареждащ час по народни или латино танци. Идеята е не само да се стимулира горенето на калории, а да се  се отърси всеки от стреса и градското напрежение. Много често наднорменото тегло и здравословните проблеми са пряко зависими от емоционалната настройка и психологическата нагласа за справяне с ежедневните препятствия.

Специализираната клиника в Банско повече от десет години успешно прилага комбиниран подход, който води до качествено пречистване и освобождаване от излишните килограми.

Снимки: ЛъкиФит

 


loading...