зъбния камък

Зъбите ни са един от елементите, които завършват външния ни вид. Когато те са здрави и в добро състояние, това не само ни помага да сме здрави, но и да се чувстваме красиви. Усмивката ни е представителна, по тази причина трябва да се грижим за нея, за да може да оставим добро първо впечатление у хората и да бъдем по-пълноценни в ежедневието си. Разбира се, за да се случи товва, трябва да сме наясно с най-разпространените и често срещани проблеми, които могат да възникнат в устната ни кухина. Един от основните проблеми със зъбите е натрупването на зъбния камък, който може да съсипе здравето и красотата им.

Въпреки факта, че днес една от най-популярните стоматологични процедури е премахването на зъбен камък, не всеки може да си го позволи, пишат от zdrave.to. А струва ли си да давате луди пари, ако лесно можете да премахнете зъбен камък у дома. За да направите това, просто използвайте този доказан метод.

Как да премахнете зъбен камък
ЩЕ ВИ ТРЯБВА
черна ряпа
лимонов сок

ПРИЛОЖЕНИЕ
Настържете ряпата на ситно ренде. След това добавете няколко капки лимонов сок. Получената смес трябва да се дъвче 2 минути 3 пъти на ден. След всяка такава процедура трябва да миете зъбите с паста за зъби. След 2 седмици резултатът ще бъде забележим! Тази смес е мощно антибактериално средство, освен това помага да се отървете от плака. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Сините сливи лекуват болни зъби – как?Даровете на природата са много и разнообразни, а качествата и полезните им свойства – несравними. Им…Jun 2 2019skafeto.comУникалните свойства на билката бабини зъби – вижте гиПриродата е богата на изключително много билки, които могат да ни помогнат в много различни ситуации…May 31 2019skafeto.com


loading...