брадавиците

Всеки човек ги има! Брадавиците – онези неприятни кожни образования, приличащи на мънички кожни топчици. Всъщност това е кожна тъкан, която се появява при хора, които вече са в по-напреднала възраст. Брадавицата може да се появи навсякъде, но най-често това се случва на места, които често се трият. Такива например са подмишниците, гърдите, врата, клепачите. Факторите за тяхната поява са няколко.

Един от тях например и затлъстяването. При хора, които страдат от диабет, брадавиците се появяват по-често. Бременността също може да е такъв фактор, тъй като тогава организмът е подложен на големи хормонални промени.

Елиминирането на брадавиците по медицински начин струва скъпо. Но ето и един трик от домашната медицина, с който може да решите проблемите си. Все пак трябва да се консултирате с вашия лекар, за да сте сигурни, че брадавиците са доброкачествени.Край на хемороидите! Този мехлем ги премахва веднъж завинаги!Мехлемът, което ще ви представим днес, може да се използва не само за премахване на хемороиди, но и …Apr 17 2017skafeto.com

Процедурата е изключително елементарна и бърза. Ето какво трябва да направите. Нуждаете се от памук и ябълков оцет. Направете си памучен тампон. Трябва да е достатъчно голям, за да покрие цялата брадавица. Натопете го в оцета и го наложете на избраното място.

Може да правите процедурата всеки ден, но не повече от два пъти на ден. Брадавицата ще почернее и в период от три до пет дни ще падне. Ако останат следи не се притеснявайте. Те ще изчезнат до седмица.

Внимание! Не използвайте тази процедура за брадавици по или около клепачите! Консултирайте се винаги и с лекар преди да предприемете всякакви действия!Обърнете внимание на вашите нокти! Те са предупреждение за сърдечна недостатъчност, проблеми с щитовидната жлеза и…Трябва да обръщаме внимание на нашите нокти, защото те сигнализират за някои проблеми в тялото ни. Д…Mar 19 2017skafeto.com


loading...