Опитах какво ли не за облекчаване на болките от дисковата херния, но всичко беше напразно. Така стигнах и до санаториума в Павел баня. Там срещнах възрастна жена, която ми даде наистина чудотворна рецепта, с която буквално се родих отново. Тя се оказа изключително стара и може да се причисли към „бабините лекове“, но всъщност е доста ефективна и може да ви спести доста болка и финанси. Ето какво трябва да се направи.
1. Счукайте 300 грама обелен чесън.
2. Поставете го в стъклен буркан с винт. Залейте със 150 милилитра спирт (може да използвате водка или домашна ракия).
3. Необходими са 10 дни, за да може съставките да се смесят. През това време разклащайте редовно буркана.
4. От 11-ия ден можете да лекувате вашата дискова херния.
Намажете болното място с лечебната смес и поставете отгоре парче вълнен плат или памук. Увийте с шал или с някакъв пояс, за да може мястото да се стопли. Спете така през цялата нощ.Великата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com

Дисковата херния (разговорно и по-общо наричана дископатия) е състояние засягащо гръбначния стълб, при което се разкъсва външния фиброзен пръстен (anulus fibrosus) на междупрешленните дискове и това позволява на меката централна част (nucleus pulposus) да се деформира и да навлезе в гръбначно-мозъчния канал, като притисне структурите, които се намират в него. Дисковата херния може да се получи на всеки диск в гръбначния стълб, но двете най-чести форми са цервикална (шийна) дискова херния и лумбална (в областта на кръста) дискова херния. Последната е най-честа и обикновено причинява болка в кръста и в единия (по-често) или в двата крака.
Лумбалната дискова херния е 15 пъти по-честа от цервикалната и е една от най-честите причини за болка в кръста. Цервикалните дискове се засягат в 8% от случаите, а торакалните (гръдните) само в 1-2%.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!С този мехлем шиповете ви ще са история! За да приложите природната рецепта срещу шипове се нуждаете само от три съставкиСтрадате от шипове – болката е повече от неприятна – тя ви пречи да спортувате, да ходите на екскурз…May 9 2017skafeto.com

loading...