ванга диабет
Ванга

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Баба Ванга е известна не само с предсказанията, които е правила за България и за света, но и със способностите си да намира цяр за всяка болест само с помощта на билките.

Пророчицата от Рупите обичайно препоръчвала непопулярни растения, които за медиците по онова време не са имали никаква стойност и техните свойства не са били известни и широко употребявани. „Не признавам лечение, при което трябва да се пият по 20-30 билки наведнъж. Понякога хората изпиват по цели чували от различни растения, а ефектът е малък. Аз препоръчвам за дадена болест само по една билка или само едно лечебно средство, за да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил. Работата е там да се открие точно за коя болка коя билка помага. Аз не твърдя, че съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват“, казва приживе ясновидката.

Наскоро широка популярност добиха нейните 5 рецепти срещу едно от най-коварните заболявания на съвремието – диабета. Ефектът на тези доказани във времето илачи на Ванга за сваляне на висока кръвна захар и кръвно налягане е признат от хиляди нейни последователи – силата им е сравнявана с чудо. Мнозина страдащи от диабет българи не спират да публикуват резултатите от кръвните си изследвания по здравни форуми и да благославят Баба Ванга за „златните“ й лечебни рецепти. Цяровете й дори се срещат и преведени на чужди езици от болни по целия свят.

Първата рецепта на Ванга за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар е с праз. Вземат се 4 стръка праз и се нарязват на дребни парчета. Слагат се в един буркан и се поливат отгоре с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а после течността се прецежда и се пие по една малка чашка три пъти всеки ден около 30 минути преди хранене.

Другата рецепта за лечение на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черна боровинка, които се заливат отгоре с 600 грама вряла вода. Тази смес се оставя да престои за четири часа и после се прецежда. От нея се приема по 200 грама отново три пъти дневно.

Третата рецепта се прави от шест листа на индрише, които се варят в половин литър вода. Течността трябва да ври, докато се изпари половината част от нея. След това се оставя да изстине. Пие се три пъти на ден на гладно.

Много ефективна и даваща невероятни резултати рецепта на Ванга за сваляне на кръвната захар е и тази с кисело мляко. Всяка сутрин и всяка вечер трябва да се приема по една чаена чашка кисело мляко, в която сме сложили и сока на 1 изстискан лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 поредни дни.

И последната, но не по ефективност рецепта против диабет на прочутата пророчица, е с 10 грама имел, които трябва да накиснем за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, докато показателите на кръвната захар се нормализират.

Заб.: Тази статия е само с информативна цел. Винаги се консултирайте с личния си лекар.

Виж още:7 предмета за просперитет, които баба Ванга препоръчвалаДнес ще ви представим няколко предмета за просперитет, които са по препоръка на баба Ванга. Тя е бил…Dec 17 2019skafeto.com