кефирна гъба

Погледнете странното нещо на снимката. Сто процента почти всички от вас сте решили, че е карфиол. Е, няма нищо общо с карфиола. И е истинско чудо за обмяната на веществата, проблемите със стомаха и диабета. Това чудо е прочутата тибетска гъба, известна в България още и като кефирна гъба.

Освен че е полезна за гореспоменатите състояния, тя помага още и при проблеми с бъбреците, анемия, заболявания на черния дроб и жлъчката. Изградена от малки кефирни зрънца, които доказано от векове лекуват множество заболявания на организма. Нарича се гъба, но реално не прилича на никоя от гъбите, които познаваме или сме чували. За да се проявят нейните полезни свойства, тя задължително трябва да се постави в прясно мляко, а може и във вода. След като престои в една от двете течности, кефирната гъба увеличава в пъти обема си. И започва да пуска полезните си свойства, които наистина са безброй.Не подценявайте сигналите на тялото си: Как да познаем диабета?Диабетът е един от най-често срещаните здравословни проблеми на съвремието ни. Често той е наследств…Jun 29 2017skafeto.com

Ето какво трябва да направите. Поставете гъбата в голям съд, който се затваря – най-добре буркан! След това добавете 250 мл мляко или вода. Задължително течността трябва да е студена, в противен случай полезните свойства на гъбата ще бъдат елиминирани. Съдът трябва да се затваря плътно и да оставите да престои за 24 часа навън – извън хладилника, на стайна температура. След това ще видите, че се е получило едно газирано и слабоалкохолно питие, което се казва кефир.

От този кефир пийте всяка сутрин по една чашка в течение на месец. След това се прави почивка от порядъка на поне десетина дни. Важно е също да уточним, че ако приемате някакви лекарства, то трябва да пиете от кефира два часа след приема на медикаментите.

Не се тревожете ако при първия прием на тибетската гъба получите леко неразположение в стомаха. То гарантирано ще отзвучи съвсем скоро, а после ще сте благодарни, че имате вашия ценен кефир. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Човек, отървал се от диабета без лекарства, сподели тайна си! Вижте супер лесния и никак нескъп начин да се излекуваме!Диабетът е болест, с която човек е длъжен да се съобразява цял живот. Този от тип 2, често е породен…Feb 24 2017skafeto.com

loading...