мастна тъкан

Мастна тъкан се появява под формата на топчета на най-различни места по човешкото тяло. За щастие, в чисто здравословен план тя не представлява заплаха за човешкото здраве. Не така обаче стоят нещата от естетическа гледна точка. Мастните образувания (наричани в медицината липоми) често ни дразнят, влияят на самочувствието ни и развалят външния ни вид. Според известния дерматолог д-р Румяна Кожухарова най-честите места, в който се развива липом, са: шията, коремът, бедрата, гръб, седалище, при жените в бюста. По думите й, липомите са най-често срещаните доброкачествени тумори на меките тъкани и обичайно се появяват подкожно.

Най-често са по тялото или крайниците, като много рядко може да се образуват вътре в организма. Често дерматолози съветват мастната тъкан да се отстранява с проста и лека хирургическа интервенция.
Вижте 3-те най добри начина за премахване на мастна тъкан от главата, ръцете, гърба, шията и кракатаДори Ванга е поставяна зад него! Хората от селото на пророка дядо Влайчо разкриха мехлема му против шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи. Влайо Жечев се ражда на 15 …Nov 7 2017skafeto.com

Съществува обаче и алтернатива и тя отново ни е предоставена от народната медицина.

Днес ще ви запознаем с три ефикасни метода за премахването на натрупана мастна тъкан, описани в специализирания сайт lekuvai.net.

Смес от брашно и мед
От брашно и мед направете смес с дебелина около 1 сантиметър и площ, която ще позволи да се покрие цялата мастна тъкан. Получената смес не трябва да бъде твърде лепкава.
Нанесете сместа върху мастната тъкан и върху нея поставете хартиена кърпичка или марля. Дръжте сместа на мястото 36 часа, а след това направете нова и отново я поставете на мастната тъкан. След седем дни, тъканта трябва да се спука и да изтече събралата се гной.

Прополис
Нанесете прополис на мястото и повтаряйте процедурата няколко дни.

Смес от жълтък и сол
По този начин можете да премахнете тъкан за два-три дни. Смесете жълтъка от едно яйце с 2 супени лъжици сол, хомогенизирайте сместа и намажете областта на мастната тъкан. Втривайте добре на засегнатото място три-четири пъти на ден.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Великата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com


loading...