Ето отново се появява известният проф. Мермерски. Този път, за да ви спаси от болките в кръста – резултат от т.нар. „дископатия“. Това страдание се дължи на износване на прешлените на гръбначния стълб, в резултат от което съответният нерв се оказва притиснат механически и вие „страдате“.

А причините да се подредите така е в неразумното натоварване на цялата опорно-двигателна система и по-специално – на усукване на гръбнака, съпроводено с прекомерен за компенсаторските възможности натиск.

Може да се е появил от травма или систематично претоварване при активно спортуване. В такива случай вземате болкоуспокояващи и отпускащи мускулатурата медикаменти или отивате на „чакръкчия“.Бях развалина, но се излекувах с … водаВ края на 80-те години на миналия век доктор Батманжелидж открива метод, с който се възстановяват жи…Apr 25 2017skafeto.com

„Химията“ обаче трови черния ви дроб, а един неопитен „чакръкчия“ или масажист може дори да влоши положението ви.

По-долу ще ви дадем две рецепти от проф. Мремерски, които би следвало да облекчат значително болките ви и да възвърнат подвижността ви. Първата се състои в следното: вземете средни по големина 1 картоф и 1 глава стар лук, настържете ги на едро ренде, разбъркайте ги заедно с щипка сол и ще получите изцерителна смес, която нанасяте върху болезнения участък, покривате с парче памучен плат и го оформяте като компрес, с който престоявате през нощта.

След като 3 дни поред повторите процедурата ще установите, че болките са изчезнали и гъвкавостта ви се е завърнала. При втората рецепта намокрете с оцет две филии хляб, след като сте ги поръсили със сода бикарбонат. Поставете филиите върху болезненото място от гръбнака и ги оставете така от 3 до 4 часа. Разултатът ще ви изненада – дископатията е „отстъпила“!


loading...