вълшебни домашни маски

Бръчките са един от най-досадните естетически проблеми, с които се сблъскваме с напредване на годините. Те се образуват от най-различни фактори, някои от които не можем да контролираме. Въпреки това има начини да се справим с този проблем или поне да намалим ефекта от тях и то само с помощта на няколко вълшебни домашни маски, без да давваме пари за скъпа козметика.

Стареенето води до увиснала кожа, бръчки и загуба на еластичността, предават от zdrave.to. За да се справите с това вече не е необходимо задължително да посещавате козметици. Има няколко метода, които ще стопират годините на лицето ви и ще ви помогнат да изглеждате по-добре от всякога. А най-хубавото е, че можете да се поглезите сами в домашни условия, без да хвърляте излишни пари за скъпа козметика и процедури.

Метод номер 1 – стягаща маска. Подходящ е за жените с мазна кожа.
Сред съставките са пилешкият яйчен протеин, пулпата от краставици, които трябва да се смесят помежду си. В сместа сложете малко олио, за предпочитане зехтин. За да има ефект, трябва да прилагате такава маска върху лицето два пъти седмично в продължение на три месеца, но не по-чевсо.

Метод номер 2 – Друг ефективен продукт е копърът. Има тонизиращ и стягащ ефект, кожата става свежа. За да го приготвите използвайте лъжица пясно нарязан копър. Трябва да го смесите с лъжица овесени ядки, фино смлени, подобно на брашно. Веднъж на десет дни се препоръчва сместа да се прилага за 20 минути.

Метод номер 3 – Маска от бяла глина също е подходяща за фейслифт. Смесват се лъжица пшеничен зародиш, лъжица гроздов сок и две супени лъжици бяла глина. Глината трябва да е козметична. Маската се нанася на тънък слой върху шията и лицето и след 20 минути се отмива с топла вода. След това лицето ви трябва да бъде попито с мека кърпа.

Метод номер 4 – Медената маска е страхотна за кожата ви, ако нямате алергия към този продукт.
Състав: супена лъжица овесена каша, бит яйчен белтък, лъжица загрят мед. Съдържанието се смесва и се прилага за 15 минути, след което се отмива от лицето. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:Ето какво всъщност означават бръчките за здраветоКаквито и грижи да полагаме за състоянието на кожата си, с напредването на възрастта е неизбежно да …Mar 5 2019skafeto.comКак да мием лицето си, за да се сбогуваме с увисналата кожа и бръчкитеДобрият външен вид е това, което всички искаме да постигнем, особено жените. Това, което влияе на ка…Feb 18 2019skafeto.com


loading...