кашлица

Престанете да ползвате скъпи лекарства, които са неефикасни срещу упоритата кашлица. Опитайте естествени средства, които са се доказали многократно във времето и са помогнали на мнозина.
Ето едно от най-добрите!
Натурално средство срещу бронхит и кашлица
Необходими съставки:
250 мл. мляко;
1 ч. л. масло;
1 ч. л. мед;
0,25 ч. л. сода за хляб;
1 жълтък.Д-р Атанас Михайлов: Лекувайте кашлицата, не я потискайте. 2 рецепти за лечение за 1 денД-р Атанас Михайлов обяснява, че кашлицата не бива да се потиска, защото има опасност да си навредим…Jan 28 2019skafeto.com

Начин на приготвяне:
Сварявате млякото и го охлаждате. Слагате маслото и меда. Разбийте добре. След това добавете содата, жълтъка и разбъркайте още веднъж.
За възрастни може да се добави 1 супена лъжица коняк. Пийте това лекарство в продължение на 5 дни преди лягане. Първите подобрения ще забележите на следващата сутрин.
Споделете с приятелите си рецептата за това средство срещу кашлица и бронхит. В студения сезон ще е от полза за много хора.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Хвърлете хапчетата – вземете кисело зеле! Помага при алергии, простуда, кашлица и какво ли още неКиселото зеле или сиренето с мухъл много-много не приличат на лечебна храна, коментират от medikforu…Dec 17 2018skafeto.com

loading...