проблеми със ставите

Билките са един от най-мощните природни ресурси за преодоляването на различни заболявания. Не случайно те се прилагат от хората от дълбока древност. Въпреки напредването на съвременната медицина и фармацевтика, малцина са онези, които отричат напълно силата на природата.

Нещо повече, в последните години наблюдаваме все по-често съчетаване на съвременните лекарствени средства с билки и билкови екстракти.

Това важи и за медикаментите за лечение на болки и проблеми със ставите – заболяване, което, според последните изследвания в различна степен засяга почти половината човечество. Предлагаме на вашето внимание древна руска рецепта за облекчаване на болките в ставите, публикувана от руския сайт sportivnoepitanie.ru.
Древна руска рецепта подобрява структурата на костите и възстановява увредените стави (СНИМКА)

Необходими продукти:

1 супена лъжица натурален пчелен мед; 1 супена лъжица счукан корен от валериан; 1 супена лъжица семена от копър; 1 чаена лъжица листа от глухарче; 1 чаена лъжица бял равнец; 1 литър топла вода.

Начин на приготвяне: Кипнете на котлона 1 литър топла вода. Щом водата заври, добавете останалите съставки без меда и разбъркайте хубаво сместа. След 5-6 минути свалете тенджерата от огъня, покрийте я с капак и я оставете за 24 часа. Прецедете сместа и получената течност подсладете с меда и пресипете в термос или друг съд за съхранение.

Приемайте по половин чаена чаша от отварата 2 пъти дневно, 1 час преди хранене. При посочените количества процедурата се прави 3 пъти. Положителен ефект и намаляване на болката в ставите обикновено се наблюдава още сле дървите 1-2 дни.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Великата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com

Хората от селото на пророка дядо Влайчо разкриха мехлема му против шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи. Влайо Жечев се ражда на 15 …Nov 7 2017skafeto.com


loading...