Разширените вени са проблем на все повече хора, който не бива да пренебрегваме. Заболяването е познато отдавна и поради тази причина има много прост трик от народната медицина, който може да ни помогне.

Ето една простичка рецепта, при която е необходимо само да настържем един бебешки сапун в чаша овче прясно мляко. С получената смес масажирайте проблемните места от долу на горе по 3 пъти на ден в продължение на месец.

През първите 10 дни поставяйте и компреси на краката с обилно количество от сместа. Ефектът се забелязва след втората седмица от процедурите. Съхранявайте мехлема в хладилник.

Терминът разширени вени или варикоза (на латински: varicose – разширение) е заболяване, обозначаващо състояние на разширение, увиване и удължаване на вените. Варикозната болест, някога смятана за проблем на по-възрастните, напоследък все по-често засяга и млади хора.Великата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com

В момента мъже и жени дори на 20 – 25 години са податливи на това заболяване.

Причините са най-различни, като липса на физически упражнения, наднормено тегло, тютюнопушене, наследствено предразположение, травма на крака, слабост на съединителната тъкан и увреждания на венозната система.

Бременността също е фактор за поява на разширени вени поради хормоналните промени, които настъпват през този период, повишаването на обема на циркулиращата кръв в съдовете и постепенното увеличаване на размерите на плода и на налягането в областта на съдовете на долните крайници.

Прекомерната консумация на сол също може да увеличи общото количество кръв в организма, поради задържането на вода.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!С този мехлем шиповете ви ще са история! За да приложите природната рецепта срещу шипове се нуждаете само от три…Страдате от шипове – болката е повече от неприятна – тя ви пречи да спортувате, да ходите на екскурз…May 9 2017skafeto.com


loading...