камъни в бъбреците

Бъбреците играят изключително важна роля в цялостното функциониране на организма, тъй като те филтрират токсините в кръвта, за да ги изхвърлят чрез урината, пише zdraveikrasota.bg. Функционирането на уринарния тракт влияе върху работата и на останалите вътрешните органи, така че грижата за здравето на бъбреците е изключително важна за доброто качество на живот.

Претоварването с токсини и дехидратацията пречат на правилното функциониране на бъбреците и водят до различни заболявания. Бъбреците трябва да могат да пречистват натрупаните минерали и протеини в тъканите. Защото с течение на времето те се превръщат в камъни.Внимание! Нова отрова плъзна на българския пазар, риба с олово уврежда черния ни дроб, бъбреците и коститеВ разгара на споровете за това дали големите търговски вериги пробутват по-некачествена храна на кли…Sep 25 2017skafeto.com

Камъните в бъбреците представляват малки, твърди топчета, които засягат функционирането на уринарния тракт и водят до неприятни симптоми, в зависимост от големината им. Навременното лечение е важно за предотвратяването на усложнения, затова е важно да вземете мерки възможно най-бързо. Добрата новина е, че има натурални начини за разбиването на камъните в бъбреците, без да е необходим приема на агресивни лекарства.

Лимон и ябълков оцет
Когато комбинирате лимоновия сок с ябълков оцет получавате алкално натурално лечебно средство, което не само пречиства кръвта, но и спомага разбиването на камъните в бъбреците.

Антиоксидантните и противовъзпалителни качества на тези съставки оптимизират функционирането на бъбреците и подобряват образуването на урина, спомагащо пречистването на пикочните пътища.

Съставки: 
Сока на 1/2 лимон
1 чаша топла вода (200 мл)
1 супена лъжица ябълков оцет (10 мл)
Приготвяне
Смесете лимоновия сок с топлата вода и добавете ябълковия оцет.
Прием
Приемайте течността на гладно без храна поне в продължение на 3 седмици.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Откриха още едно чудотворно място в България! Извор до параклис цери бъбреците!България е страна, богата на всякакви извори. Планински, минерални и най-обикновени, изворите у нас …Aug 20 2017skafeto.com


loading...