https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас е имал моменти, когато се събужда с кръгове под очите. Те обикновено се появяват при недоспиване, стрес, неспокоен сън. В напрегнатия ритъм, в който живее всеки от нас, кръгове под очите ни може да се появят по всяко време. А на никого от нас не му е приятно да види такива по лицето си, не само заради естетичската страна, но и защото това значи, че той не може да си почине качествено. Днес ви представяме един бърз и лесен метод, с който можем да се отървем от кръговете под очите завинаги. Това, което ни трябва, за да се справим с проблема, са листа от мента.

Ментата е билка, която има разнообразни и полезни свойства. Те я превръщат в предпочитана съставка за лекарства, чайове и всякакви билкови мехлеми и смеси. За лечението обикновено се използват листата на растението мента.

Сред веществата на ментата, които са полезни, са етерични масла, флавоноиди и витамини. Етеричните масла се извличат от веществото ментол. Сред ползите от ментата са подобрението на паметта и засилването на мозъчната активност.Не подминавайте лекомислено тази уникална билка. Лечебните й свойства са неизброимиВинаги ще познаете по миризмата това тревисто растение с височина, достигаща понякога до метър и шир…Jul 1 2017skafeto.com

Листата от мента ни помагат и да премахнем кръговете под очите.

Как? Много е лесно. Това, което трябва да направим, е да се снабдим с пресни листа от мента. Сушените също могат да се използват, но е по-добре да си вземем пресни, за да има по-добър ефект от процедурата. Намачкваме листата в хаванче, докато получим паста. След това намазваме проблемните зони с нея и оставяме да подейства за двайсетина минути.

След това изплакваме обилно с хладка вода.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Това желе прави чудеса! Вижте как да прочистите по елементарен начин дебелото си черво от токсиниТова, което задължително трябва да правите е да поддържате стриктно много добра хигиена на дебелото …May 9 2017skafeto.com


loading...