венозни проблеми

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Уважаеми дами, в даден момент забелязвате, че по краката ви са се появили паякообразни венички. Те могат да са наследствено обособени, или се дължат на затлъстяване, но може и да сигнализират за началото на общи венозни проблеми.

Счита се, че нямат непосредствен ефект върху здравето, но присъствието им определено ще понижи самочувствието ви и ще сте готови да се подложите на продължителна лазерна терапия, за да се отървете от тях. Процедурата трае около 3 месеца и не е безболезнена! Затова ще ви предложим алтернативни методи, използващи чудесата на природната медицина.

Първият е свързан с използването на свежи зелени домати, полезните киселини в които са достатъчно, за да решат проблема.Не мога да се нарадвам – грозната паяжина от спукани капиляри изчезна! Краката ми изглеждат перфектноС напредването на възрастта, капилярните и микрокапилярните съдове, които захранват кожата на тялото…Jun 29 2017skafeto.com

Разрязвате такива домати наполовина и ги прилагате към местата с разширените венички в продължение на около 3 минути. След това, на тяхно място, нанасяте тънък пласт кисело мляко, в която сте примесили 1 таблетка счукан аспирин. След като така получената маска попие,я отстранете чрез измиване. Подсушете внимателно и намажете третираните места с богат на витамини мазен крем. След 4 дни може да очаквате положителен резултат, но не прилагайте методът повече от 10 дни.

Вместо зелени домати, може да използвате млади картофи, които съдържат същите лечителни вещества. А ето и друг метод да се справите с разширените повърхностни венички. Този път ще използвате ябълков оцет – навлажнете с него памучен тампон и започнете да потупване засегнатите места. Правете това 3 пъти на ден в продължение на месец. Условието да прилагате метода е да нямате чувствителна кожа. Сега остава да се убедите в ефективността на тези природообусловени методи.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Българското розово масло – един позабравен у нас, но ценен в целия свят продукт с приложение в …Преди повече от половин век България с право се е считала за страната, където се добива едно от най-…May 4 2017skafeto.com