Почти половината от населението на света се сблъсква с проблема болка в ставите. Такива усещания могат да се дължат на различни травми, навяхвания, възпалителни процеси и солни отлагания.
Ето защо, преди да започнете лечение с нетрадиционната или традиционната медицина, е необходимо да разберете причината за заболяването. За да направите това, трябва да се подложите на обстоен медицински преглед.
Нашият екип предлага на вашето внимание изпитана народна рецепта против остеоартрит, която ще помогне за подобряване на костната структура и възстановяване на ставите.Дори Ванга е поставяна зад него! Хората от селото на пророка дядо Влайчо разкриха мехлема му против шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи. Влайо Жечев се ражда на 15 …Nov 7 2017skafeto.com

Лек за костите и ставите у дома
СЪСТАВКИ:
2 супени лъжици мед
2 супени лъжици смачкан корен на валериана
1 супена лъжица семена от копър
1 литър топла вода
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Смесете всички съставки в тенджера или дълбока купа.
2. Залейте сместа с топла вода и поставете напитката в термос.
3. Оставете да престои в термоса точно 24 часа. Пийте по половин чаша 30 минути преди хранене 2 пъти на ден, докато свърши инфузията.
Този инструмент може да се използва в комбинация с конвенционални процедури. На следващия ден болката ще изчезне.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bgВеликата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com


loading...