килограмите

Борбата с килограмите е постоянна за повечето от нас. Те варират нагоре-надолу и винаги има нещо, което не ни допада и искаме да доусъвършенстваме във външния си вид. Често прибягваме до по-нестандартни и природни методи, защото те са по-щадящи и в същото време не са никак сложни и скъпи за приготвяне. Днес ви представяме именно един такъв способ за отърваване от излишните килограми.

Може да ви се стори изненадващо, но такъв сладък продукт като меда ще ви помогне в желанието ви да изглеждате добре! Просто трябва да започнете да го използвате по специален начин, пишат от zdrave.to. Тайната на тази активна смес е в ефекта върху стомашно-чревния тракт. Медът с канела помага за прочистване на организма от паразити и премахване на токсините. Отначало стомахът губи тегло от приема на лекарството, после всичко останало. Резултатът е отличен, а талията се стеснява седмица по-късно!

Канела с мед за отслабване
СЪСТАВКИТЕ
0,5 ч.л. канела
1 ч.л. мед
250 мл. вряща вода

ПОДГОТОВКА
Сложете канелата във врящата вода и оставете да изстива, като покриете съда с капак. Когато водата се охлади, добавете мед и разбъркайте напитката. Оставете канелената и медената смес за няколко часа. Приемайте напитката два пъти на ден: половин чаша сутрин на празен стомах и половин чаша вечер преди лягане. Не добавяйте никакви допълнителни съставки към тази напитка и спазвайте точните пропорции, посочени в рецептата.

Много е важно медът, който използвате, да е с добро качество. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Нели Рангелова отслабна със 17 кила с тази диетаЕстрадната певица Нели Рангелова успя да свали внушителните 17 килограма. Спечелилата „Златен Орфей“…Sep 3 2019skafeto.comТридневна диета със супа прави чудеса със здравето ниОрганизмът ни е издръжлив и благодарение на това можем да живеем спокойно в среда, която от една стр…Sep 11 2019skafeto.com


loading...