Розмаринът е един от най-често използваните растения в естествената медицина. Свежият или сух розмарин се използва непрекъснато в ароматерапията.
Розмаринът може да стимулира циркулацията в скалпа, което ще укрепи корените на косата и ще подобри растежа на косата ви.
Според проучванията, тази билка също може да спре косопада и да ускори растежа на косата ни.
Хората, които са опитали тази ефективна рецепта са споделили невероятни резултати!
Освен ускоряване растежа на космите, розмаринът може също да възстанови естествения цвят на косата и да покрие сивата коса. Ако искате да научите как да го използвате на косата си, следвайте тези инструкции:Тази отвара ще регулира кръвната ви захар, а килограмите ще полетят надолу. Нужни са ви само две съставкиКанелата е любима подправка на много хора. Тя върви отлично към десерти и сладки питиета, но може да…Jan 7 2018skafeto.com

СЪСТАВКИ
2 супени лъжици сух розмарин
½ чаша екстра върджин зехтин
ПОДГОТОВКА И УПОТРЕБА
Добавете розмарина в ½ чаша зехтин, след това загрейте сместа в микровълнова печка в продължение на около 2 минути – ако не притежавате микровълнова печка, можете да сварите съставките на водна баня. Оставете сместа да се охлади, изсипете в херметически затварящ се съд и оставете я да престои в продължение на 3 дни на стайна температура..

След това маслото може да се използва за увеличаване растежа на косата. Просто разтривайте скалпа с няколко капки масло – повторете процеса 3 пъти на ден за най-добри резултати (сутрин, следобед и преди да заспите).
Измийте косата си както обикновено сутрин и косата ви ще расте като луда. Опитайте сами лечението и обещаваме, че ще бъдете изумени от резултатите.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bg
Завещаха ни я тибетските монаси: Тази мощна природна отвара гарантира отлично здраве и дълголетиеТибетските монаси от векове са символ на мъдрост и духовност. Още от древни времена славата им се е …Dec 11 2017skafeto.com


loading...