болки в ставите

Болки в ставите ни е проблемно състояние, с което почти всеки от нас се е сблъсквал, независимо от възрастта.

И много добре знаем, че това са упорити болки, от които много трудно можем да се отървем, ако изобщо успеем да ги премахнем завинаги, защото в повечето случаи успяваме да открием някакъв моментен вариант и се задоволяваме дори и с него.

Интересна рецепта за лечение на ставните болки обаче, предлагат космонавтите, на които често им се случват различни контузии по време на опасните тренировки, чрез които се подготвят психически и физически за полетите си.

Ето какво всъщност ни е необходимо и какво трябва да направим: Вземаме седем яйца, по възможност домашни, пресни и с бели черупки. Измиваме ги внимателно, подсушаваме ги и ги поставяме в трилитров буркан.

Донка Байкова разкри какво има в зехтина и отсече: Гответе с олиоОрганични разтворители 11 пъти над нормата са открити в две от общо 13 изследвани марки зехтин. Дан…Mar 8 2019skafeto.com

Вземаме и десет лимона и изстискваме сока им в буркана така, че всички яйца да бъдат добре покрити. Оставяме буркана в хладилника и изчакваме докато черупките на яйцата се разтворят напълно в сока. Когато остане само тънката бяла ципа, изваждаме яйцата и прецеждаме получения сок в по-малък съд.

Прибавяме между петдесет и седемдесет милилитра бренди и една супена лъжица и половина мед – алкохолът играе ролята на консервант, а медът подобрява вкуса на полученото лекарство. Затваряме съда с капачка и прибираме в хладилника.

С помощта на това лекарство много лесно ще можем да укрепим костите и да възстановим хрущялната тъкан. Приема се по една лъжица преди хранене всеки ден. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Какви са ползите от консумиране на въглехидрати?Много векове и на всеки континент хората търсят тайната на дълголетието. Фокусът на много здравни ек…Mar 7 2019skafeto.com

loading...