болки в ставите

Безтегловността се отразява парадоксално тежко на астронавтите, които прекарват продължителни периоди от време в нулева гравитация. Изследователи помагат да се проведе спонсорирано от Националния институт по здравеопазване проучване, което се опитва да помогне за улесняване на космическите пътувания на астронавтите и което също може да даде представа за прогресията, превенцията и дори възможното излекуване на предизвикания от травма остеоартрит, съответно болки в ставите и за останалата част от нас, която е долу на Земята.

Болки в ставите ни е проблемно състояние, с което почти всеки от нас се е сблъсквал, независимо от възрастта.

И много добре знаем, че това са упорити болки, от които много трудно можем да се отървем, ако изобщо успеем да ги премахнем завинаги, защото в повечето случаи успяваме да открием някакъв моментен вариант и се задоволяваме дори и с него.

Интересна рецепта за лечение на ставните болки обаче, предлагат именно изследванията около космонавтите. На тях често им се случват различни контузии по време на опасните тренировки, чрез които се подготвят психически и физически за полетите си в космоса.

Ето какво всъщност ни е необходимо и какво трябва да направим: Вземаме седем яйца, по възможност домашни, пресни и с бели черупки. Измиваме ги внимателно, подсушаваме ги и ги поставяме в трилитров буркан.

Донка Байкова разкри какво има в зехтина и отсече: Гответе с олиоОрганични разтворители 11 пъти над нормата са открити в две от общо 13 изследвани марки зехтин. Дан…Mar 8 2019skafeto.com

Вземаме и десет лимона и изстискваме сока им в буркана така, че всички яйца да бъдат добре покрити. Оставяме буркана в хладилника и изчакваме докато черупките на яйцата се разтворят напълно в сока. Когато остане само тънката бяла ципа, изваждаме яйцата и прецеждаме получения сок в по-малък съд.

Прибавяме между петдесет и седемдесет милилитра бренди и една супена лъжица и половина мед – алкохолът играе ролята на консервант, а медът подобрява вкуса на полученото лекарство. Затваряме съда с капачка и прибираме в хладилника.

С помощта на това лекарство много лесно ще можем да укрепим костите и да възстановим хрущялната тъкан. Приема се по една лъжица преди хранене всеки ден. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Какви са ползите от консумиране на въглехидрати?Много векове и на всеки континент хората търсят тайната на дълголетието. Фокусът на много здравни ек…Mar 7 2019skafeto.com


loading...