лекарство с червен лук

Черният ни дроб е един от важните органи в тялото ни, защото той ни помага да се отървем от токсините в тялото си. Това обаче означава, че той се натоварва постоянно, което го излага на постоянен риск от заболявания, възпаления и проблеми. По тази причина е важно да намерим начин да се грижим за него, а ако има природно средство, което не включва медикаменти, това е още по-добре. Днес ще ви представим как да се погрижим за черния дроб без да даваме луди пари за лекарства с това лекарство с червен лук.

Червеният лук е зеленчук уникален по своите лекарствени характеристики! Той може да намали холестерола и захарта в кръвта, да има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт и да обогати организма с витамин С, предават от zdrave.to. Съдържа 2 пъти повече витамин С от ябълките! Днес ще научите как да използвате червения лук за подобряване на работата на черния дроб. Специална рецепта прави лука биологично активно лекарство!

ЩЕ ВИ ТРЯБВА
900 г захар (по-добре кафява)
1 кг червен лук

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нарежете лука на ситно или го пасирайте. Добавете захарта. Оставете сместа 10 дни. Готовата смес трябва да се филтрира и съхранява в стъклен съд в хладилника. Вземайте от лекарството 2 пъти на ден по 2 с.л. супени лъжици 15 минути след хранене. Незабавно се облекчава възпалението, изчезват неприятните симптоми на лоша чернодробна функция, като горчивина в устата, сънливост, главоболие и умора. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Какво ще се случи с черния дроб, ако ядете чесън всеки денЧесънът (Allium sativum) или чеснов лук е многогодишен луковичен зеленчук от семейство Лукови, род Л…May 27 2019skafeto.comЧерният дроб не боли – той се срива изведнъжПътят от завишените чернодробни ензими до тежкия проблем е кратък
Черният дроб е пречиствателната ст…
Mar 27 2019skafeto.com

loading...