царевична свила

Едва ли има някой, който е недоволен от излишните си килограми и не е пробвал някаква диета. Каквато и да е тя, един от най-сигурните начини да се чувстваме добре, е да се съчетават балансираното хранене и подходящата физическа активност.

Още по-добър ефект можем да получим, ако добавим към това един прост, но много ефикасен природен лек – запарка от царевична свила или царевична коса, както е известна на много места. Не е за вярване колко ползи може да донесе на организма тази, на пръв поглед безполезна част от царевицата.

Приемането на отварата от царевична свила доказано нормализира нивата на кръвната захар. Тя стимулира процесите за разграждане на мастните клетки.Пазих тази диета 7 дни и запазих резултатите за 3 години! Ето какво трябва да направимДиетите са един от методите, които ни помагат да поддържаме формата си или да отслабнем с няколко ки…Oct 6 2017skafeto.com

Един от не по-малките й плюсове е, че намалява апетита.

Този уникален природен продукт може да се намери за жълти стотинки в почти всяка аптека, а ползите от него са твърде много. От векове в българската народна медицина царевичната свила се предписва на хора, страдащи от проблеми с жлъчката. Тя активира потока на жлъчката, намалява вискозитета и прочиства тялото от натрупаните токсини. Освен при камъни в жлъчката, тя се препоръчва и за подпомагане на лечението при холецистит и хепатит. Ето как да си приготвим отварата.

Необходими продукти: 2 чаени лъжички изсушена царевична свила, нарязана на ситно; 2 чаени чаши вода. Начин на приготвяне: Кипнете водата и залейте с нея царевичната свила. Оставете я за 15 минути, а след това прецедете запарката и съхранявайте в хладилник. Пийте по 1/3 чаена чаша сутрин, обед и вечер, 20 минути преди хранене, в продължение на 2 седмици. След това се прави едноседмична почивка и при необходимост процедурата може да се повтори.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Ваня Костова разкри чудната си диета: Стопих се и се почувствах нова само за седмица, препоръчвам я и на приятелките сиГласът на Ваня Костова е любим на не едно и две български поколения. За съжаление обществото ни е та…Sep 22 2017skafeto.com


loading...