брадавици

Предлагаме ви ефективни рецепти от lekuva.net за отстраняване на папиломи, кератоми и брадавици у дома, които ще ви помогнат да се отървете от тези кожни несъвършенства.

Всеки знае, че с възрастта по кожата на тялото започват да се появяват неестетични израстъци – папиломи, кератоми, брадавици. Папиломите се образуват предимно в областта на мишниците и шията. Тези образувания могат да са източник на много неудобства, затова трябва да бъдат третирани навреме.

Премахването на папиломи в медицинско заведение ще струва много пари, особено ако трябва да отстраните няколко наведнъж. Също така, скъпо ще бъде лечението с лазер или специални химикали. А последиците от тези процедури могат да бъдат непредсказуеми.Съкровените тайни рецепти на руската народна медицинаМоже да ни се струва странно, че руснаците лекуват главоболието с моркови или гъбичките по краката с…Jun 5 2019skafeto.com

За ваша информация: повърхностното отстраняване не е лечение. Всякакви болести или израстъци по кожата трябва да се лекуват отвътре, след като сте били прегледани от специалисти.

Има достъпни домашни начини за „премахване“ на досадните кожни образувания, които на практика са доста ефективни.

Смесват се в равни пропорции на куркума (на прах) и рициново масло. Сместа трябва да се нанесе с памучен тампон директно върху папилома. Оставете да действа около час, час и половина.

Внимание! Това не се отнася за бенките. Всички подобни образувания върху кожата, които са подозрителни по форма и цвят, е нужно да бъдат показани на лекар.

Трябва да се знае, че куркумата има способността да боядисва кожата в жълтеникаво. И ако искате да третирате папиломи по лицето и шията, можете да използвате само рициново масло (без добавяне на куркума).

Куркумата се използва и за вътрешна употреба.С този метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио ще забравите за всякакви болки в ставите!Кое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата изк…Jul 6 2017skafeto.com


loading...