В динамичните времена, в които живеем, едва ли има човек, който да не е подложен на почти ежедневен стрес, който води до умора и често главоболие. Особено тежко става положението след края на зимата, когато ни връхлита и пролетната умора. Прост, но изключително ефикасен метод срещу тези проблеми ни разкрива прочутият тибетски монах Лама Геше Ла, който е и професор по медицина. Той ни учи на най-простите, но изпитани от векове истини – ако даряваме повече любов на околните, ще получим в замяна здраве и по-дълъг живот. Тайната на щастливия живот според Лама Геше Ла пък се крие в това да не се ядосваме и да не обръщаме внимание на светската суматоха и дребните проблеми от ежедневието. Тибетското светило има и отличен метод как с простичък масаж да победим главоболието и да се отърсим от натрупаните напрежение и умора.
Монах от Тибет разбули вековна тайна: Натиснете тези 2 точки и забравете за главоболието (СНИМКА)10 стъпки за постигане на вечна младост. Разкри ги прочут монах от Шаолин, който… (ВИДЕО)Монасите от прочутия манастир Шаолин са известни по целия свят най-вече с физическата си подготовка …Jan 8 2017skafeto.com

С показалците на ръцете натиснете в продължение на 3-4 минути точките от краката между първите два пръста (виж снимката).

За същото време притиснете точките на ръцете, намиращи се в меката част между палеца и показалеца. Накрая направете следното упражнение: в купи със студена вода и лед потопете китките на ръцете и ги дръжте за 20 секунди. Извадете ръцете и няколко пъти свивайте в юмрук и разпускайте. Процедурата се повтаря 3-4 пъти. Последният съвет на Лама Геше Ла в битката с умората и главоболието е чай от джинджифил с лимон и мед. В чаша с гореща вода настържете 2-3 сантиметра корен от джинджифил. След 10 минути прецедете чай, добавете лимонов сок и подсладете с качествен пчелен мед.

loading...