Съвременният начин на живот, заведенията за бързо хранене и замърсяването на въздуха запушват тялото с токсини. В резултат на това много хора започват да изпитват проблеми със стомаха и черния дроб, главоболие, кожни обриви, хронична умора и дори апатия.
За да се очисти организмът и да се възстанови храносмилането е необходимо да се прави редовно общо прочистване. Най-добре е то да започне с червата. Днес ви представяме напитка, която не само премахва отпадъците, но и запазва оптимален баланс в храносмилателния тракт. Лечебната напитка се състои от два компонента: мед и ябълков оцет.
Лечебните свойства на меда са отдавна известни. Но ябълковият оцет едва наскоро стана много популярен сред тези, които се опитват да подобрят здравето си чрез природни средства.Тази напитка с канела и лимон гори по 500 грама от излишното ви тегло. Ето как да си я приготвимВ борбата с излишните сантиметри по бедрата, корема и талията всички начини са добри! За разлика от …May 17 2018skafeto.com

Американския учени наскоро публикуваха проучване, в което уверено твърдят колко много са ползите от пиенето на оцет. Този продукт се бори с диабета, има противопаразитни и антимикробни свойства, помага да отслабнете, намалява „лошия“ холестерол, а и не само.
Всички предимства на оцета са в състава му. Той съдържа ацетобактерии, които влизат в реакция с кислорода и засилват ферментацията на оцета. Тези полезни бактерии са в състояние да изметат всички отпадъци от дебелото черво.

ТРЯБВАТ ВИ:
1 ч.л. 9%-тен ябълков оцет
2 супени лъжици натурален мед
200 мл вода
ПРИГОТВЯНЕ:
Първо разклатете добре бутилката с оцет. След това смесете ябълковия оцет и меда. Добаветеи половин чаша топла вода. Бъркайте, докато медът се разтвори.
Пийте лекарството половин час преди вечеря. Курсът продължава 1 седмица. След това трябва да се направи дълга пауза.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bgКажете сбогом на убиеца холестерол с тази лесна и вкусна напитка: Само изстискайте 3 лимона и добавете тази билкаНе е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания са един от най-големите здравословни проблеми на нашето…Jan 10 2018skafeto.com

loading...