сироп коремните мазнини сутраин

Битката с излишните килограми става особено ожесточена през пролетта, когато всеки се готви за летния сезон и иска да покаже добра форма на плажа или край басейна. Наднорменото тегло не означава непременно, че имаме здравословен проблем, но лекарите не спират да повтарят, че това е предпоставка за развиването на различни болести и е по-добре да се вземат мерки навреме. Предлагаме ви рецепта за чудесен сироп, с който казваме сбогом на коремните мазнини.

Освен това той е идеално средство за прочистване на кръвоносната система от лошия холестерол, който е причина за проблеми със сърцето и високото кръвно налягане. Сиропът можем да си направим много лесно в домашни условия.Диетата с картофи и кисело мляко чупи рекорди. С 3 дни воля сваляме 5 килограма и…Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните килограми и взимат тежкото решение да…Apr 19 2017skafeto.com

Необходими продукти: 1 килограм лимони; 5 връзки магданоз; 1 пакетче сода за хляб; 3 литра вода.

Начин на приготвяне: Лимоните се измиват много добре. Разтворете содата за хляб в топла вода и оставете в сместа лимоните за 1 час. Нарежете магданоза заедно с дръжките. Нарежете и лимоните на малки парчета. Сложете магданоза и лимоните в тенджера с 3 литра вода и варете на умерен огън около 2 часа и половина, като от време на време разбърквате.

В края прецедете сиропа и ще имате на разположение около 1,5 литра течност. Тя е достатъчна за 15-дневна терапия. Сиропът се пие всяка сутрин на гладно по 100 милилитра.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Диетата с таратор, по която луднаха всички, топи 10 килограма за 10 дни ако…Дните между празниците са най-подходящи за пречистване на организма и свалянето на някой и друг изли…Apr 18 2017skafeto.com


loading...