Чистата кръв е гаранция за добро здраве на целия организъм. Обаче холестеролът и солите често се отлагат по стените на нашите съдове, от които се образуват атеросклеротични плаки. Известно е, че съдовете осигуряват необходимия кислород за всички клетки и тъкани на тялото ни. Това означава, че блокирането на вените и артериите може да доведе до различни заболявания. За ефективно почистване на съдовете и добро здравословно състояние, не е необходимо да тичате до аптеката.

Дори от тези продукти, които се намират в кухнята на всеки, можете да приготвяте несравними средства, които допринасят за пречистването на кръвоносните ви съдове. Опитайте се да ги готвите у дома: не изисква много усилия, а тялото ви ще ви благодари.

Рецепти за пречистване на кръвоносни съдове:
1. Чесън с лимон
Вземете четири средни глави чесън, почистетe ги и разделете на скилидки. Вземете 4 узрели лимона, внимателно измити и нарязани на парчета (няма нужда да се отстранява кората). След това лимоните и чесъна трябва да бъдат пресовани на каша в блендер. Прехвърлете сместа в трилитрова бутилка, запълнете с топла вода, затворете капака и я поставете на тъмно място в продължение на три дни. Разбърквайте съдържанието на буркана или шишето всеки ден.

След три дни получената инфузия, изсипете в бурканче с капак и го поставете в хладилника. Вземайте половин чаша инфузия три пъти дневно 20 минути преди хранене. Препоръчителната продължителност на такъв курс на пречистване е приблизително четиридесет дни. Внимание: тъй като тази инфузия не може да се съхранява дълго време, не забравяйте да подновявате сместа на всеки 6-7 дни!Какво кръвно налягане е нормално за различните възрасти. Проверете бързо дали сте в нормата (ТАБЛИЦА)Повишеното кръвно налягане е един от най-сериозните проблеми на съвременния човек. За съжаление, усл…Jan 24 2018skafeto.com

Средства за еластичност на кръвоносните съдове

Изберете два лимона, внимателно ги измийте под течаща вода, нарежете на парчета, без да отстранявате кората. Пасирайте ги. В кашата от лимони добавете 2 супени лъжици мед (трябва да е истински), разбъркайте добре. Сложете сместа в стъклен буркан и го поставете на тъмно място.

Всеки ден вече можете да взимате „еликсира на здравето“ по 2-3 ч.л. преди всяко хранене. Продължителността на това лечение е до получаване на желаните резултати. Надяваме се, че тези прости народни средства ще ви помогнат да предотвратите много заболявания.

Между другото, превантивното почистване на кръвоносните съдове е полезно не само за възрастните, но и за всеки, който мисли за здравето си. Неблагоприятна екологична среда, често главоболие, наднормено тегло, хронична умора са фактори, които оказват лошо влияние върху кръвното състояние. Не забравяйте, че чистите съдове са основата на здраво тяло. Време е да го укрепим!

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Тези изпитани рецепти на прочут народен лечител свалят високото кръвно без никакви лекарстваВисокото кръвно налягане е един от най-тежките бичове за съвременния човек. Всяка година проблемът с…Oct 31 2017skafeto.com

loading...