Митко Димитров

Лечителят Митко Димитров усвоява тънкостите на билкарството и на народната медицина в продължение на дълги години. Неговият род се занимава с народно лечение от столетия. Митко Димитров прилага и доразработва изпитани билкови рецепти, предавани в рода му по наследство.

Днес ви предлагаме две рецепти, които помагат при солни отлагания. Доверете са на многовековния опит на народната медицина, ползвайте ги и ги разпространете, за да са полезни и на други, пише lekuva.net.

Всяка година все повече хора се оплакват от солни отлагания в жизненоважни органи и кости. Това се случва при лош метаболизъм, понижена мобилност, лошо качество на храната и небалансирано хранене, както и заради вродените характеристики на организма.Важно за здравето: Водата ни прави дебелиПоследните изследвания на учени за пореден път доказаха, че всичко прекалено е вредно за здравето. Д…May 9 2019skafeto.com

Проблемът е, че натрупването на соли е почти безболезнено, и поради това човек твърде късно обръща внимание на проблема. Ако се „хване“ в началото, решението на този проблем е много по-лесно.

Ето как да премахнете натрупаната сол от тялото с помощта на народни средства, които действат възможно най-внимателно и нежно.

Магданоз и лимон
Лечителят Митко Димитров предлага на първо място да се помисли за естествен диуретик. Лесно може да си го приготвите ако имате мед, магданоз и няколко лимона.

СЪСТАВКИ
250 грама корен и дръжки от магданоз
150 грама листа магданоз
250 грама лимони
300 грама топъл мед

ПОДГОТОВКА
1. Магданозът трябва да се направи на пюре.
2. Към него се прибавя леко затопления на водна баня мед.
3. Накрая внимателно се налива и лимонения сок на тънка струйка.

От така приготвеното естествено лекарство се взима сутрин, обед и вечер по една супена лъжица, поне час преди хранене.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Проф. Чирков: Реформа в здравеопазването имаше едно време, а сега – пълна разрухаРоден е в Лом на 27 януари 1938 г. Завършва Висшия медицински институт в София през 1962 г. Заминав…Apr 27 2019skafeto.com


loading...