сини сливи

Даровете на природата са много и разнообразни, а качествата и полезните им свойства – несравними. Има много билки, плодове и зеленчуци, които сами по себе си освен вксусни и полезни, могат да ни помогнат да се справим с различни здравословни проблеми. Дали с приготвянето на отвара или просто с консумацията им, те са наистина истински чудеса. Един такъв плод, чиито качества не трябва да пренебрегваме, са сините сливи.

Оказва се, че със сини сливи можем да излекуваме болен зъб. На първо място е важно да отбележим, че сушените сини сливи са едни от най-предпочитаните сухи плодове. Те са изключително богати на витамин Е, бета-каротин, витамин С и витамини от групата В.

Освен за храносмилателната система, сините сливи са полезни и за венците, както и за лечение на кариеси.Най-мощния природен лечебен тоник: Уникален е!Съществуват изключително много природни средства, които са надарени с уникални качества и могат да н…Jun 1 2019skafeto.com

Това е така, защото сушените сини сливи съдържат вещества, които забавят растежа на някои патогенни бактерии и освен това напълно ги унищожават. В тях се съдържа и вещество, което убива бактериите, причиняващи зъбен камък.

Колкото до начина на лечение на болен зъб със сини сливи – той е много прост. Разрязваме една синя слива, махаме костилката и захапваме парче от нея с болния си зъб. Държим колкото можем повече и след това сменяме парченцето с ново.

Какво всъщност се случва и как действа синята слива, за да помогне на зъба? Много е просто – синята слива изтегля гнойта, а йодът помага за заздравяването.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Лекарите в недоумение: Това е най-мощният антибиотик в светаВ природата има изключително много подправки, билки и растения, които ние, хората използваме в готве…Feb 14 2018skafeto.com


loading...