лек с индрише за кашлица

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В зимните месеци, когато ни хване кашлица, идват и много неудобства за нас, но тя може лесно да се пребори благодарение на природен лек с индрише.

Освен самата кашлица, която ни причинява изключително неудобство, тя може да доведе до проблеми с гърлото, сливиците и дори белите дробове. За да се отървем от нея често се налага да използваме скъпи препарати и лекарства, които обаче често са пълни с химия и могат да предизвикат странични ефекти. Но се оказва, че има много лесен начин да се преборим веднъж-завинаги с дълбоката и продължителна кашлица. С тази природна рецепта, ще забравим за проблемите с кашлицата.

И така, това, което ни е необходимо, за да си приготвим лековитата природна рецепта, е: 500 милилитра вода, 3 листенца индрише, 3 ореха и 3 супени лъжици босилек. Първата стъпка в приготвянето на лековитата смес е да сложим водата да заври. Когато това стане, към нея прибавяме индришето и орехите, които предварително сме счукали с черупките. След това добавяме и босилека.Мария: Кашлицата ме раздираше дни наред. С тази рецепта я прогоних бързо и пак живея нормалноВъпреки прекрасните есенни дни, на които се наслаждаваме в последните седмици, зимата вече чука на в…Nov 22 2017skafeto.com

Оставяме този лек с индрише за кашлица да поври за около 5 минути на слаб огън.

След това махаме от огъня и оставяме сместа да престои за двайсетина минути. По желание можем да добавим и малко мед, за да е по-сладко. Следващата стъпка е да прецедим течността. Разделяме я на 3 равни части. Трябва да изпием и трите в рамките на деня.

За по-добър ефект е добре да си приготвяме сместа няколко дни, докато кашлицата не отшуми съвсем. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Кашлицата ви измъчва и не можете да я спрете? Тази смес ще ви избави от мъките за нула времеКашлицата е един от най-неприятните симптоми на всяка настинка и простуда. Дори и когато се справим …Nov 18 2017skafeto.com