Чая (Chaya) идва от полуостров Юкатан в Мексико и е дървесен спанак с голям, бързо растящ, многолистен многогодишен храст.
Това невероятно растение е възхвалявано от мнозина, които го използват, пише kakvo.bg. Растението не случайно се нарича Божи дар, защото може да излекува многобройни болести и състояния като:
– Подобрява зрението, мозъчната функция и нивата на калция в организма;
– Регулирайте нивата на кръвната захар и лекува диабета;
– Лекува болки в гърлото, инфекции в гърлото и анемия;
– Предотвратява главоболие, разширени вени и хемороиди;
– Регулира нивата на холестерола и намалява нивата на пикочната киселина в кръвта;
– Помага на децата да растат.
– Можете да го добавите към супи и салати или да си направите чай.
Забележка: никога не го консумирайте сурово.Мнозина го мислят за бурен, но тази билка е дар от природата. Ще забравите за гъбичките, цистита и дори за проблемите с очитеОт край време се знае, че някои растения крият в себе си неподозирани ползи за нашето здраве. Всички…Apr 5 2018skafeto.com

За да си направите чаша чай от Чая се нуждаете от:
– 6 листа Чая
– 2 чаши вода
Как да го направите:
– кипяща вода
– добавете листата
– оставете чаята за 10 минути.
Как да го консумирате:
По 3 пъти на ден преди хранен.
Добавете листата в супи, салати и кремове.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник petel.bgКажете сбогом на убиеца холестерол с тази лесна и вкусна напитка: Само изстискайте 3 лимона и добавете тази билкаНе е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания са един от най-големите здравословни проблеми на нашето…Jan 10 2018skafeto.com


loading...