куркума

Остров Окинава е рекордьор по брой на столетниците. Средната продължителност на живота на мъжете е 88 години, а на жените – 92 години.
Тайната за здравето и дълголетието на жителите на японската провинция Окинава е да се приемат уникални напитки на базата на куркума. Редовната консумация на тази напитка намалява риска от рак, инфаркт и инсулт. В допълнение, още след първите приеми има прилив на жизненост и сила в организма.
Как да удължим младостта и да излекуваме тялото?Топлото какао като супер напитка през зимния сезонТоплото какао се оказва супер напитка през зимния сезон. То е богато на протеини, магнезий, калий, ж…Dec 15 2018skafeto.com

Билкови напитки с куркума
Необходими съставки:
1 чаша вряла вода;
1/4 ч.л. куркума;
1 чаена лъжичка сок от липа (или лимон);
1 ч.л. захар.
Начин на приготвяне:
Необходимо е да се излее 1/4 чаена лъжичка куркума с кипяща вода и да се остави да вари за няколко минути. Добавете сок от липа, захар и разбъркайте. За да се подобрят полезните свойства на тази напитка, можете да добавите малко сушен корен от джинджифил.

Лечебно питие с куркума, мед и мляко
Необходими съставки:
1 чаша топло мляко;
1/4 ч.л. куркума;
1 ч.л. мед.
Начин на приготвяне:
Необходимо е да се излее куркумата в топлото мляко, да се покрие с капак и да се остави да престои 5 минути, след което да се добави мед. Сместа се разбърква енергично до пълното й хомогенизиране.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Почистете тялото си от токсини без да използвате хапчета с тази безценна напиткаДа почистите вашето тяло от токсини е много лесно с този лесен, бърз и ефикасен метод. Добре известн…Dec 5 2018skafeto.com

loading...