Както знаете, кръвообращението зависи от функционирането на имунната система. За да работи нормално тя, трябва черния дроб да си свърши добре работата, като пречисти кръвта. В крайна сметка, нашето здраве и живот зависят от това, какви кръвни потоци текат в тялото ни.
Функцията на кръвта е много разнообразна. Кръвта участва в поддържането на постоянна вътрешната среда на тялото, както и за постоянната телесна температура. За да подобрите хемопоезата (образуването на кръвни клетки), забавяйки развитието на болести и тумори, можете да използвате рецептата, която ви предлагаме днес.Легендарната руска лекарка д-р Галина Шаталова дава мощната рецепта за пълно прочистване на артериитеД-р Галина Шаталова е прочут руски лекар, защитила дисертация по сърдечна хирургия. За нея пречиства…May 20 2018skafeto.com

Зеленчуковите сокове са истински склад от полезни елементи и витамини. Морковите са богати на антиоксиданти, понижават нивото на лошия холестерол в кръвта. Редовното им използване намалява риска от инсулт със 70%.
Спанакът предотвратява анемията и развитието на тумори, укрепва кръвоносните съдове, съдържа почти всички необходими витамини. Освен това има благоприятен ефект върху функционирането на щитовидната жлеза. Цвеклото насърчава оздравителните процеси при атеросклероза. Има способността да убива бактериите, които се образуват при гнилостните процеси в организма. Със сигурност знаете, че цвеклото е полезно за здрава кръв. Големите количества бетаин в неговия състав предотвратяват увеличаването на кръвното налягане и регулират метаболизма на мазнините.

Еликсир на здравето – при отслабена имунна система, анемия, след прекаран инсулт и за общо укрепване на организма
Съставки:
4-5 парчета морков
1 средно голямо цвекло
2 пълни шепи спанак
Джинджифил (повече или по-малко, на вкус)
1 щипка морска сол
Всички съставки се нарязват и се слагат в блендер. Блендират се до получаване на хомогенна маса. За предпочитане е да се консумира веднага този сок, както и да се подправи с една супена лъжица качествен нерафиниран зехтин.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник lekuva.net

loading...