https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Знаете огромното значение на черния дроб като основния филтър за кръвоносната система. Затова го пазете като водите здравословен начин на живот. Ако обаче започнете да го „усещате“, при нарастване на консумацията на мазни и пържени храни, и на алкохолни напитки, то ви съветваме да предприемете мерки да подобрите функцията на този жизненоважен орган като проведете лечителен курс от 9 дни, приемайки по схема изготвена от вас смес. След 2 седмици ще повторете лечителния курс и ефектът няма да закъснее – кожата ви ще се избистри, а болките в областта на черния дроб ще изчезнат!Използвайте тази вълшебна подправка и забравете за проблемите със сърцето!Подправката, за която става дума, често се бърка с магданоз. Но всъщност може да се използва за подп…Apr 11 2017skafeto.com

И показателите на чернодробните кръвни проби ще са рязко подобрени! Ако обаче страдате от хроничен гастрит с повишена киселинност, то по-добре е да потърсите друго лечебно средство!

При отсъствие на такъв проблем обаче, захващайте се с изготвянето на смес, чието приемане доказано ще ускори разграждането на мазнините, ще намали апетита и ще укрепи имунната ви система! Изобщо ще се почувствате „нов човек“! Какво следва да направите? Смелете на ситно, чрез блендер, неголяма връзка пресен, добре измит магданоз, към който сте добавили 2 средни по-размер скилидки чесън. След добавянето и на 1 с.л. лимонов сок, започвате да доливате по-малко вода, така че да получите една чаена чаша течност. Изпивате я наведнъж преди закуска и повтаряте същото преди вечеря. И така 3 дни поред. За следващите три дни си приготвяте течността, но без чесън. Накрая, за последните 3 дни включвате отново чесъна. Това е всичко – и просто, и ефикасно! Убедете се сами!