заболяванията на ставите

Лекари от Китай съобщават, че заболяванията на костите и ставите възникват, защото човек не задържа добра осанка, не умее да стои правилно изправен, пише zdrave.to.

Съществува прекрасна рецепта, която ще снеме първите симптоми на болки в костите и ставите. Разбира се, лечението трябва да е системно и непрекъснато, тогава средството ще помогне, ще укрепи ставите и хрущялите.

То оказва аналгетично и противовъзпалително действие. За приготвяне на домашното лекарство са ви нужни само два ингредиента. Това са хранителен желатин и чиста вода. Средството се приготвя и използва преди сън.

Начин на приготвяне: 

Сложете в подходящ съд 2 големи лъжици желатин и бавно наливайте вода, като постоянно разбърквате.
Джинджифил срещу артрит и болки в ставите и мускулитеДжинджифилът е познат с лечебните си свойства още преди 7000 години. Дълъг е списъкът на заболявани…May 5 2019skafeto.com

Достатъчни са 60 мл вода. Когато сместа стане еднородна, можете да я преместите на сухо място и да я оставите до сутринта. След 7-8 часа сместа ще е във вид на желе. Можете да я консумирате спокойно. Препоръчително е да се разрежда с мед или плодове, за да придобие по-приятен вкус.

Обикновеният хранителен желатин е същинско спасение за хората, които страдат от заболяванията на ставите, от остеохондроза или радикулит. Провеждайте такова лечение всеки ден в продължение на един месец, но ще почувствате облекчение много преди да изтече този лечебен период.

Приготвеното по този начин желе има редица положителни свойства:

• Укрепва сърцето, повишава еластичността на ставите, хрущялите и съдовете.

• Подобрява състоянието на косата и ноктите, прави кожата свежа и еластична.

• Не позволява да се развие остеопороза и артрит.

• Спомага за по-добра работа на стомашно-чревния тракт.

• Помага на мозъчната функция, засилва неговата функционалност.

Ето как космонавтите лекуват болки в ставите


loading...